26 Haziran 2015 Cuma

Bu Yaz, Wyndham Grand İstanbul Levent’te Serinleyeceksiniz

Sıcak Yaz Günlerinde Serinlemeye Davet Ediyor
Wyndham Grand İstanbul Levent, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte havuz sezonunu açtı. Otel açık havuzuyla, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlere ayrıcalıklı bir konfor sunuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent’in, gün boyu güneş gören bir mimari ile tasarladığı açık havuzu, sizleri sıcak yaz günlerinde serinlemeye davet ediyor. Şehrin merkezinde konumlanan Wyndham Grand İstanbul Levent,  tatil tadında yaşanacak havuz keyfi için çok özel seçenekler hazırlıyor. 


Buz gibi içeceklerle serinleyin
Wyndham Grand İstanbul Levent, açık havuzun yanı sıra aynı bölümde yer alan Pool Bar ile misafirlerine lezzetli yiyecek ve içecek keyfi yaşatıyor. Açık havuzda yüzmenin ve güneşlenirken buz gibi içecekleri tatmanın zevkini yaşamak isteyenlerin bu yaz en çok uğrayacakları yerlerden biri Wyndham Grand İstanbul Levent olacak.


Çocuk havuzu da var
Wyndham Grand İstanbul Levent, ebeveynleri ile birlikte yazın keyfini doyasıya yaşamak isteyen minik misafirlerinin güvenliğini de ön planda tutuyor. Wyndham Grand İstanbul, 40 cm derinliğindeki çocuk havuzu ile 7’den 70’e herkese unutulmaz bir yaz yaşatacak. 

*Hafta içi havuz girişi KDV dahil 95 TL 
*Hafta sonu havuz girişi KDV dahil 140 TL 
*3 aylık açık havuz ve Qualitasspa Üyeliği ( kapalı havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness center, stüdyo seansları )  KDV dahil 1200 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder