20 Haziran 2015 Cumartesi

Arçelik A.Ş., BMW Bosphorus Yat Kupası’nda İki Kupa Birden Kazandı

Arçelik A.Ş.’den Çifte Şampiyonluk
Arçelik A.Ş., Arçelik ve Beko yelken takımlarıyla katıldığı BMW Bosphorus Sailing Fest 2015 Yat Yarışı’na damga vurdu. Arçelik Yelken Takımı IRC 2 sınıfında birinci olurken, Beko Yelken Takımı da IRC 3 sınıfında şampiyon oldu ve Arçelik A.Ş. yarışlardan iki kupa ile döndü.



Arçelik A.Ş., sezonun en renkli yarışlarından biri olan ve Kuruçeşme – Büyükdere etabında gerçekleşen BMW Bosphorus Sailing Fest 2015 Yat Yarışı’na iki markasıyla adını yazdırdı. Arçelik Yelken Takımı IRC 2 sınıfında, Beko Yelken Takımı da IRC 3 sınıfında rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti.


Bölümler arası iletişim ve ekip çalışmasını güçlendirmek amacıyla, her iki yelken takımının kurulmasına öncülük eden Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu da yarışlara katılarak Arçelik Yelken Takımı’nda mücadele etti. Yarışın ödül töreni ise BMW Borusan Oto İstinye’de gerçekleşti. Hakan Bulgurlu, ödül törenine katılarak Arçelik takımının kupasını kaldırdı.


Yarış, Boğaz’daki akıntıdan, yönü ve şiddeti değişen rüzgarlardan dolayı yelkenciler açısından oldukça zorlu geçti. Kuruçeşme Galatasaray Adası önünden saat 12:00’de başlayan yarış, Büyükdere şamandırasından dönülerek Kuruçeşme’de son buldu. Sahil boyunca ilgiyle takip edilen yarışta Arçelik ve Beko Yelken Takımlarını binlerce kişi izledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder