20 Haziran 2015 Cumartesi

TURGUTREİS’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN SWISSÔTEL RESORT BODRUM BEACH 13 HAZİRAN’DA GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ YAPTI

Swissôtel yeni bir sahil oteli ile konforlu ve lüks odaları, eşsiz plajı ve birbirinden lezzetli yemekleri ile 13 Haziran’da görkemli bir partiyle açıldı. Çağdaş Holding imzası taşıyan Swissôtel Resort Bodrum Beach, dünya çapındaki Swissôtel Hotels & Resorts portföyünün en yenisi olarak, 13 Haziran 2015 akşamında gerçekleştirilen görkemli partiyle kapılarını açtı.


Cemiyetten, iş ve spor dünyasından, medyadan çok sayıda ismin katıldığı gecede Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da konuşma yaptı. Katılan isimler arasında, Adnan Polat, Ali Şen, Ertuğrul Özkök, Sadri Şener, Şansal Büyüka, Reha Muhtar, Erman Toroğlu, Oktay Kaynarca, Metin Şentürk ve otelin mimarı Gökhan Avcıoğlu gibi isimler göze çarptı. Çağdaş Holding’in kurucusu Yüksel Çağlar ve eşi Canan Çağlar, oğulları Çağdaş Çağlar ve eşi Irmak Çağlar ile Dağlarca Çağlar geceye ev sahipliği yaptı.


Planet İstanbul imzası taşıyan organizasyonda, Boğaziçi Acapella Grubu, İstanbul Orient ve Sinema Senfoni orkestrası, dünyaca ünlü Bond Quartet sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen after party’de ise DJ olarak Ozan Çolakoğu vardı










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder