21 Haziran 2015 Pazar

Bodrum Pier’de Yıldızlarla Dolu Perşembe Geceleri

Bodrum Milta Marina içerisinde, tarihi Kale manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Pier Dining & Lounge, misafirlerine gündüzleri havuz başında şık bir ortam, geceleri ise renkli canlı müzik programları eşliğinde Meşhur “Çilingir Sofrası” lezzetlerini sunuyor.


Yıllardır Bodrum yaz akşamlarının uğrak noktası olan “Çilingir Sofrası”, bu yıl Bodrum Pier içerisinde yerini alıyor. Zafer Olcay’ın danışmanlığında, Şef Biran Serdaroğlu’nun mutfağından damak çatlatan lezzetleriyle “Çilingir Sofrası” akşam saatlerinde Bodrum Pier’in misafirleriyle buluşacak. Menüde, patlıcanlı levrek sarma, deniz mahsullü kokoreç, sübye, deniz mahsullü gemici pilavı, topik gibi farklı lezzetler misafirlerin damaklarında eşsiz tatlar bırakacak.


Perşembe akşamları Suat Suna, Soner Arıca, Ayhan Sicimoğlu, Zuhal Olcay, Sibel Tüzün ve Yaşar ile Bodrum Pier Dining & Launge’da müzik dolu geceler…


Bodrum Pier Dining & Launge haftanın 6 günü canlı müzikle ruhunuza da hitap edecek. Uzun ve keyifli sohbetlerin yeni adresi Bodrum Pier yaz sezonu boyunca hem ruha hem de damağa hitap edecek. Temmuz ve Ağustos ayları boyunda ise her Perşembe Suat Suna, Soner Arıca, Ayhan Sicimoğlu, Zuhal Olcay, Sibel Tüzün ve Yaşar gibi ünlü sanatçılar Bodrum Pier Dining&Launge’da müdavimleriyle buluşacak.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder