18 Haziran 2015 Perşembe

Yazın keyfini Hilton İstanbul Bosphorus’ta çıkarın

Yemyeşil bahçesi, muhteşem Boğaz manzarası, 60. yıla özel lezzetleri, dünya mutfaklarının seçkin örneklerini sunun restoranları ve şehrin en büyüklerinden biri olan yüzme havuzu ile Hilton İstanbul Bosphorus bu yaz konuklarına keyifli anlar yaşatacak.

Tam 60 yıl önce, 11 Haziran 1955’te kapılarını açan Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus yaza hazır! Otel, yemyeşil bahçesi ve harika Boğaz manzarasıyla şehrin merkezinde huzur vaat ederken, ünlü tasarımcı Rıfat Özbek’in imzasını taşıyan yastıklar kullanılarak dekorasyonu yenilenen otelin Verandası da konukları dinlenmeye davet ediyor. Hilton İstanbul Bosphorus’ta dileyenler ayrıca Executive Chef Andreas Scheuregger ve Yiyecek & İçecek Müdürü Hasan Sabuncu’nun, otelin açıldığı 1955 yılındaki menülerden esinlenerek hazırladıkları özel 60. Yıl Menüsü’ndeki lezzetleri tadabilir ve 60. Yıl Kokteylleri’ni yudumlayabilirler. Özellikle Lady Hilton kokteyli denenmesi gereken kokteyllerden.


Biraz daha “uzaklara gitmeyi” arzu edenler içinse iki alternatif mevcut. “İstanbul’un en iyi Çin Restoranı” ödülüne sahip Dragon Restaurant ve Lübnan mutfağının en seçkin örneklerini sunan Al Bushra Restaurant. Enfes yemeklerin yanı sıra ferah bahçe ve eşsiz Boğaz manzarası her iki restoranı daha da cazip kılıyor!

HAVUZDA SERİNLEYİN
Sıcak yaz günlerinde serin sularda serinlemek isteyenler için de doğru Hilton İstanbul Bosphorus’un yüzme havuzu. Hilton markasının kurucusu Conrad N. Hilton’un ayak izi şeklinde tasarlanan, şehir merkezindeki en büyüklerinden biri olan havuzdan hafta içi yararlanmak isteyenler tek kişi için 120 TL, çift kişi için 220 TL ödüyor. Cumartesi - pazar giriş ücreti tek kişilik 200 TL, çift kişilik ise 390 TL. Hafta sonunda havuz başında barbekü partileri de düzenleniyor; havuzdan yararlanmak ve barbekü keyfi sürmek isteyenler tek kişilik ücret 250 TL, çift kişilik 490 TL. Üstelik sıcak yaz günlerinde serin limonata da Hilton İstanbul Bosphorus’un ikramı. Günde iki defa ücretsiz soğuk havlu servisi de yapılan havuzda ve çocuklar için özel oyun alanı da bulunuyor.

UNUTULMAZ DÜĞÜNLER
Otel, bu yaz dünya evine girmeyi hazırlananları da unutmadı. Kristal avizeleriyle Balo Salonu, özel aydınlatmalı Şadırvan Salonu, nefes kesen manzarasıyla Fatih Salonu ve 3 bin kişi kapasiteli Convention Center’ın yanı sıra açık havada kutlama yapmak isteyenler Boğaz’a hakim Şadırvan Teras’ı, havuz başını veya Gün Bahçesi’ni tercih edebilir. Ya da dilerseniz Hilton İstanbul Bosphorus’un deneyimli Özel Davetler ve Dış İkramlar Ekibi dilediğiniz mekanda size kusursuz bir organizasyon, unutulmaz bir düğün gecesi yaşatabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder