17 Eylül 2013 Salı

ALAİYE HOTELS KALİTESİNİ TAÇLANDIRDI


ALAİYE HOTELS İSO 9001:2008 KALİTE BELGESİNİ BUREAY VERİTAS’TAN ALDI
Alaiye Hotels  ISO 9001:2008 "Kalite Yönetim Sistemi" Belgesini Bureau Veritas’tan alarak Kalitesini taçlandırdı. Bölgede , sektörel ve işletmeciliğin gerektirdiği uygulamalarda önder bir tesis olan Alaiye Hotels uzun çalışmaları sonucu  Mayıs  ayında ISO 9001:2008 denetiminden geçerek Kalite Yönetim Sistemi konusunda yaptığı çalışmaları uluslararası ölçekli Bureau Veritas firması tarafından sertifikalandırdı.

5 yıldız kategorisinde, 443 oda sayısı ile her şey dahil konseptinde 2007 yılından beri uluslar arası turizm sektöründe hizmet veren Alaiye  Hotels bugüne kadar kazanmış olduğu ödüller ve sertifikalara bir yenisini daha eklemiş oldu. Belgelendirme denetimi 1828 yılında kurulan ve 140 ülkede 900 den fazla ofis, 60.000 den fazla kalifiye personel ve 500.000 den fazla müşteriye geniş ürün yelpezasi ile hizmet veren dünyanın en büyük uluslararası gözetim ve belgelendirme  kuruluşu Bureau Veritas tarafından yapıldı.Böylece Alaiye Hotels ,tecrübesi ile misafir memnuniyeti odaklı olarak ürettiği  ürün ve hizmet kalitesini ulusal ve uluslar arası platformda tescil etmiş oldu.

15 09 2013 tarihinde Alaiye Hotel de yapılan ödül töreni ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası Bureau Veritas Bölge Müdürü Can Yarangümelioğlu  tarafından Tesis Genel Müdürü  Selim Soylu ve İşletme Müdürü Mahir Oktay a takdim edilerek tüm departman müdürleri ve personel ile kutlama yapıldı.Törende konuşma yapan Alaiye Hotels Genel Müdürü Sn Selim Soylu Teşekkür ederek bu kalite belgesinin  iş sağlığı ve güvenliği ,misafir memnuniyeti ve çevre yönetim sistemlerinin uygulama süreçlerinde yol gösterici olmasının yanı sıra sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmasını da sağlayacağını belirtti.
Sektöründe önder bir tesis konumunda olan Alaiye Hotels gelecek dönemlerde yapacağı yatırımlarla ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder