15 Eylül 2013 Pazar

CLUB MED PALMİYE TATİL KÖYÜNDE ÇEVRE EĞİTİMLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR


Kemer'in en köklü tatil köylerinden birisi olan ve Çevre Sistemleri konusunda tüm dünyada hızla yayılan Green Globe Sertifika sistemini başarı ile yürüten Club Med Palmiye Tatil Köyünde çevre eğitimleri hız kesmeden devam ediyor.


Green Globe Sertifikasyon Sitemi gereğince her şeyin yazılı olarak kayıt altına alındığı tesis çevreye olan katkısı ve önemi ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Ayel Çevre Danışmanlık Firmasından Çevre Mühendisi Ömer Karaduman, otel personel ve birim müdürlerinin de katılımı ile gerçekleşen “Tehlikeli Atıklar ve Ambalaj Atıklarının Bertarafı” konusunda katılımcılara bir eğitim verdi. İlgi ile takip edilen eğitim yaklaşık 40 dakika sürdü. Eğitime katılan personel, eğitimin oldukça yararlı ve doyurucu olduğunu söylediler.


Çevre Mühendisi Ömer Karaduman eğitim sonrası yaptığı açıklamada, “ Club Med Palmiye Tatil Köyü’nün Çevre Danışmanı firması olarak sık sık otelimizde çevre eğitimleri vermekteyiz. Türk turizmine yıllardır hizmet veren tesislerden bir tanesi olan Palmiye tatil köyümüz çevreye olan duyarlılığı ile de her zaman adından söz ettirmekte. Özellikle tatil köyümüzde uygulanan Green Globe sertifika sisteminin uygulanışı ve geri dönüşleri örnek teşkil etmektedir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder