29 Eylül 2013 Pazar

MARTI ISTANBUL HOTEL DÜNYANIN EN İYİ 100 OTELİNDEN BİRİ SEÇİLDİ




Martı Istanbul Hotel,dünyaca ünlü seyahat rehberlerinden Fodor tarafından 2013’ün En İyi 100 oetlinden biri seçildi.Geçtiğimiz bir yıl içinde dünyanın sayılı önemli ödüllerinin sahibi olan Martı Istanbul Hotel; 77 yıldır seyahat rehberlerinin dünyanın en önde gelen ismi, Fodor’s Travel tarafından verilen “2013 En İyi 100 Fodor Oteli” (2013 Fodor’s 100 Hotel Awards) ödülünü, Türkiye’den tek otel olarak,  almaya hak kazandı.
Her yıl 8 farklı kategoride, o yılın turizm trendlerini de göz önünde bulundurarak 7,500 farklı destinasyonlardaki 17.000 otel arasından en iyi 100 dünya otelini seçen Fodor’s editörleri ve seyahat eksperleri, 2013 yılında da kategorilerinin en iyilerini belirledi. “2013 En İyi 100 Fodor Oteli” ödülleri,
26 Kasım akşamı New York’ta düzenlenen seremoni ile sahiplerine takdim edildi.

Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından dizayn edilen Martı Istanbul Hotel; farklı özelliklerin önem taşıdığı, en iyi yeme-içme otelinden en egzotik otellere kadar birbirinden farklı kategorilerde birçok otelin özenle incelendiği değerlendirmeler sonucu, yüksek standartlardaki lüks hizmet anlayışı, üstün konforu ve şıklığı ile “Sleek City Addresses” (En Şık Şehir Oteli) kategorisinde 2013’ün “En İyi 100 Fodor Oteli” ödülüne layık görüldü. Bu kriterler ile dünya çapında benzerlerinden farklılaşan ve ilk 100 otel arasına giren Martı Istanbul Hotel’in Genel Müdürü Sedat Nemli “Şehrin kültür dokusuna uygun, özellikle kültür ve sanat merkezi Taksim’in ruhuna uyumlu, farklı özellikleri ile de dikkat çeken kişilikli bir şehir oteli Martı Istanbul Hotel. “2013 Fodor’s 100 Hotel Award” ile bu değerlerimizi belgelemiş olmaktan gurur duyuyoruz. İlerleyen süreçte bir şehir oteli olarak çok iyi bir ev sahibi olmakla kalmayacak, kültür, sanat ve gurme alanlarında şehrimizin hareketli yaşamına aktiviteler ile yeni renkler, yeni tatlar katacağız.” dedi.  Martı Istanbul Hotel, farklı kategorilerde, lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 31’i suit 270 odaya sahip. Otel, her biri gün ışığı alan toplantı salonları, uluslararası lezzetleri yerel tatlarla harmanlayan mutfağı, tarifsiz bir İstanbul manzarasına hakim terası, spası ve fitness alanları ile de dikkat çekiyor.
http://www.fodors.com/hotel-awards/2013/sleek-city-addresses/marti-istanbul-hotel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder