8 Eylül 2013 Pazar

ÖZEL KUTLAMALARIN YENİ ADRESİ





Icebarist  Club&Lounge’da Muhteşem Bir Partinin Ev Sahibi Siz Olun!İstanbul gece hayatına farklı bir soluk getiren Icebarist Club&Lounge, bu kez kapılarını özel kutlamalarınız ve partileriniz için açıyor. Hep hayal ettiğiniz ancak bir türlü yaşayamadığınız doyasıya eğlence artık imkansız değil

Maslak’ta Windowist Tower binasının altında yer alan, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından dizayn edilen Icebarist Club&Lounge sizi başka bir yerde deneyimleyemeyeceğiniz bir eğlencenin, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek muhteşem bir gecenin ev sahibi yapıyor.

Farklı etkinliklerle misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatan Icebarist Club&Lounge mekana ismini veren buzlu alan haricinde sıcacık bir club & lounge alanı ile ‘Sıcak ve Soğuk’ duyguları buluşturuyor. Şehrin sıradanlaşan atmosferinden çıkmak isteyenler için kaliteli müzik ve eğlence alternatifi sunan Icebarist Club&Lounge, kendine has tarzıyla yarattığı konseptinde unutulmayacak dakikalara imza atmanız için tüm detayları düşündü.

Doğum günleri, özel kutlamalar, şirket etkinlikleri, bekarlığa veda partilerinin şimdiden vazgeçilmez adresi olan Icebarist Club&Lounge’da eğlence tam sizin hayal ettiğiniz gibi.

Rezervasyon için:
Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul
+90 212 214 74 44
cool@icebarist.com
www.icebarist.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder