17 Eylül 2013 Salı

KURBANLARINIZ YOKSULLARIN BAYRAMI OLSUN




Deniz Feneri, kurban hisse bedelini yurt içinde 560 TL, yurt dışında 240 TL olarak belirledi. Yıllardır kendisine emanet edilen iyilikleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Feneri bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını keserek yoksullara dağıtacak.Deniz Feneri Derneği, hayırseverlerin kurban vekâletlerini İslami kurallara uygun olarak ve noter huzurunda yerine getiriyor. Veteriner hekim kontrolünden geçirilen kurbanlıklar hijyenik ortamlarda ve Deniz Feneri görevlilerinin nezaretinde kesiliyor.

Kurban etleri ülkemizin dört bir yanındaki dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere, yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce aileye ulaştırılıyor. Deniz Feneri bu yıl, Türkiye, Afganistan, Bangladeş (hem Bangladeşli ihtiyaç sahipleri, hem de kamplarda yaşayan ve zor şartlar altında hayat mücadelesi veren Arakanlı mülteciler için), Bosna, Etiyopya, Fildişi Sahili, Filistin, Gana, Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya, Moğolistan, Moritanya, Mozambik, Nijer, Pakistan, Somali, Sri Lanka, Sudan, Tanzanya ve Yemen’de kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Suriye’de Kurban
Deniz Feneri bu yıl da Suriyeli muhacirlere et yardımı yapacak. Ayrıca bu yıl Suriye içerisinde de kurban kesimi yapılacak. Suriye için kurban bedeli 560 TL.

Kurban Kesim Bilgilendirmesi
Deniz Feneri, bağışçılarını kurbanlar kesilir kesilmez SMS ile, bayram sonrasında ise kurban kesim sertifikası ile bilgilendiriyor. Dernek ayrıca yurt içi kesimlerde, kişiye özel kurban kesim görüntüleri de bağışçılarına ulaştıracak.

2 Dakikada Kurban Bağışı
Deniz Feneri, bağışçılarına iki dakikada kurban bağışı yapma imkânı sunuyor. www.denizfeneri.org.tr adresli internet sitesinden veya 0212 414 60 60 no’lu Çağrı Merkezinden ya da 0212 510 90 90 no’lu telebağış hattından Deniz Feneri’ne kredi kartı ile 2 dakikada kurban bağışı yapmak mümkün.

Hesap Numarası Vermeden Bağış
Deniz Feneri, kredi kartı kullanmayan bağışçıları için de Halkbank, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Bank Asya ve Vakıfbank şubelerinden tahsilat ekranları sayesinde kolayca bağış yapma imkânı sunuyor.

Deniz Feneri’ne ayrıca Garanti, Yapı Kredi, Akbank ve İş Bankası aracılığıyla da kurban bağışı yapılabiliyor. (Not: Bu bankalardan yapılan kurban bağışlarının dekontunun 0212 415 61 61’e fakslanması gerekiyor.)

Deniz Feneri Derneği’ne, çeşitli noktalarda açılacak tanıtım ve bağış kabul stantlarından ve dernek merkezlerinden de kurban bağışı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder