15 Eylül 2013 Pazar

ODEON Tours, Kurban Bayramı’nda Katanya ve Palermo’yu keşfe çağırıyor!





ODEON Tours; 10 günlük Kurban Bayramı tatilini yurt dışı gezisiyle değerlendirmek isteyenleri, 15 Ekim’de hareket edecek Katanya ve Palermo turuna davet ediyor. 15 Ekim’de hareket edecek ODEON Tours Katanya ve Palermo turu ile eğlence dolu bu şehirler keşfedilebilir. Corendon Hava Yolları özel seferli Katanya ve Palermo turu 5 gün boyunca, 3 veya 4 yıldızlı otel alternatifleri ile kişi başı 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Uyumayan şehir; Katanya
Katanya Avrupa'nın en büyük aktif yanardağı Etna'ya ev sahipliği yapıyor. M.Ö. 730 yılında kurulmuş Katanya; Yunanlar, Araplar ve Normanlar tarafından yönetilmiş. Ünlü mağazaların yer aldığı Via Etna Caddesi, şehrin simgesi olan fil heykeli ve katedral meydanı, Biscani Sarayı, ünlü müzisyen Bellini’ye adanmış olan opera binası ve Bellini Müzesi, sanat tutkunları için Pinacoteca galerisi ve The Orto botanik bahçesi görülmesi tavsiye edilen yerler arasında.


Katedral meydanı ve Via Etna çevresinde bulunan eğlence kulüpleri ile gece hayatı da oldukça hareketli olan Katanya, uyumayan şehir olarak tarif ediliyor.


Tarihi bir kent; Palermo
Arap ve Norman kültüründen esinlenmiş eşsiz mimarisi ile Palermo, pek çok tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği yapıyor. Palermo Katedrali, Norman Sarayı, 4 mevsim çeşmesi, Utanç Meydanı, mutluluk kapısı Porto Perise, eski Roma şehir kalıntıları Cafelu balıkçı kasabası ve Mondello köyü görülmesi tavsiye edilen yerler arasında.

Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland’da bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam etmektedir. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ODEON Tours’un uluslararası deneyiminin sağladığı güvenceyle sunuluyor.

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder