8 Eylül 2013 Pazar

QATAR AIRWAYS, ANKARA UÇUŞLARINI ARTTIRIYOR



Beş Yıldızlı Hava Yolu Şirketi, Yoğun Kış Mevsimi için Ankara Uçuşlarını Arttırıyor…
Doha merkezli hava yolu şirketi Qatar Airways, 18 Eylül 2013 tarihinden itibaren Ankara – Doha hattında haftada dört uçuş yaparak haftalık uçuş sayısını arttırıyor. Türkiye’de başarıyla geçen 3 yıllık faaliyetlerinin ardından kapasitelerini arttırmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Qatar Airways Doğu Avrupa Ticaret Müdürü Ian Lovelock sözlerine şöyle devam etti: “Bu ilave uçuşlar yolcularımıza seyahatlerinde daha fazla esneklik sunacak, hizmet ve konfor seviyesini optimize edecek.”

Ankara rotasında faaliyet gösteren Airbus A320 modeli uçaklarda 12 koltuk Business Class ve 132 koltuk Ekonomi Class olmak üzere iki yolcu sınıfı bulunuyor. Koltukların önünde yer alan ve 700’ den fazla kanal seçeneğinin bulunduğu dokunmatik ekran televizyonlarla da eğlenceli bir yolculuk sizleri bekliyor. 1000’den fazla müzik ve video seçeneği ile de keyifli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.
Ayrıca Qatar Airways’ in 15 Eylül’e kadar satın alınması kaydıyla geçerli olan, 18 Eylül-10 Aralık arasında her Çarşamba Ankara çıkışlı uçuşlarda uyguladığı % 20’ ye varan indirim fırsatı ile ayrıcalıklarla dolu bir yolculuk yaşayabilirsiniz.

ANKARA PROGRAMI
DOHA – ANKARA (Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Pazar)
Kalkış: Doha, Sefer Sayısı: QR 462 Saat: 08:00, Varış: Ankara Saat: 11:55
DOHA – ANKARA (Salı/ Çarşamba/ Perşembe/ Pazar)
Kalkış: Ankara Sefer Sayısı: QR 463 Saat: 19:25, Varış: Doha Saat: 23:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder