13 Eylül 2013 Cuma

NEJAT KARAGÖZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI



NEJAT KARAGÖZ CENAZESİ ŞİŞLİ CAMİİ'DEN KALDIRILARAK EDİRNE'YE UĞURLANDI
Turizm sektörünün yakından tanıdığı, güler yüzü ve yardımseverliği ile herkesin sevgisini kazanan deneyimli turizmci Nejat Karagöz'ün sevenleri Şişli camii'de hazır bulundu.


 Nejat Karagöz'ü sevenler şişli camii'de biraraya geldi. Şişli camii son günlerin en kalabalık cenazesine şahit oldu.Türsab Başkanı Başaran Ulusoy ve Türsab personeli cenazeye katıldı. Nejat Karagöz’ü seven tanıyan acenta dost ve arkadaşları  Karagöz’ü yalnız bırakmadı


Turizm Sektörüne uzun yıllardır değerli hizmetler vermiş olan, Minka Turizm Seyahat Acentası sahibi, Türsab Boğaziçi Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı, Nejat Karagöz bu sefer sevenlerini çok üzdü.
Herkesin birbirine söylediği tek bir ortak cümle vardı: NEJAT BİZİ SON KEZ BİRARAYA GETİRDİ. Nejat son organizasyonunu yaptı  bu hepsinde de büyük oldu diyorlardı


Minka Travel'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Nejat Karagöz'ün Cenazesi 13.09.2013 Cuma günü öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılarak Edirne Buçuktepe Aile Mezalığı'nda toprağa verilmek üzere uğurlandı.


Nejat Karagöz'e tanrıdan rahmet, kederli ailesine, Turizm camiasına ve tüm sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder