29 Eylül 2013 Pazar

REZERVASYON DEFTERİ İLE REZERVASYON ALMA RAHATLIĞI



Rezervasyon Defteri; restoran ve mekânların, otellerin ve rezervasyon ile çalışan tüm işletmelerin en sağlıklı şekilde rezervasyonlarını kayıt altına almalarının ve takibini yapmalarının rahatlığını yaşatıyor.Her sayfada bir gün, özel günler ve Cumartesi, Pazar günleri için 2’şer sayfalı özel rezervasyon tasarımlı, iki renkli kurdele ayraçlı Rezervasyon Defteri, rezervasyon alma ve takip etme işini bir konfora dönüştürüyor.

Zamansız bir defter olma özelliği ile zaman yönetiminin kullanıcısı tarafından belirlendiği bu özel deftere istenen tarihte başlanıp yine bir sene boyunca aralıksız kullanabiliyor ya da sezon aralarında kullanılmadığında tarih kaybı olmuyor.

Yalın çizgileri, uygun sayfa düzeni ile sağlıklı rezervasyon kayıt ve takip olanağı sağlayan tasarıma sahip Rezervasyon Defteri; klasik, siyah ve kırmızı renkli özel cilt bezli ve altın yaldız baskılı şık kapağı ile de dikkat çekiyor.

17x33 cm boyutlarında, 508 sayfa, 1. hamur kağıda 2 renk baskılı, özel ayraç-kalemlik bölümlü olan Rezervasyon Defteri,  kırtasiyeciler ve seçkin kitapçılarda satışa sunuldu.
Detaylı bilgi için : www.kackisilik.com
Ürün perakende satış fiyatı: 45,00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder