15 Eylül 2013 Pazar

İŞ HAYATININ KALBİ MASLAK'TA ATIYOR





İş Hayatının Kalbi Maslak’ta “Maslakno/1 Ofis Plaza” ile Atacak

MaslakNo1 Ofis Plaza ile yeni bir dönem başlıyor. İş dünyasının 1 numaralı firmaları, şehrin merkezi olan Maslak’ta, trafik ve ulaşım sorunu yaşamayacakları, yeşille iç içe ofisler kiralayarak, iş ve yaşam kalitelerini yükseltiyor.


Koçkaya Holding – Saral Şirketler Grubu ve Altınbaş Holding’in birlikteliği ile, bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan ödüllü mimar Emre Arolat, “Maslakno1” Ofis Plaza ya değişik bir mimari çalışmayla hayat verecek. Maslakno/1 Ofis Plaza, konumu itibariyle ana arterler olan Sarıyer – Maslak, Beşiktaş – Zincirlikuyu – FSM – Boğaziçi Köprüsü ve Ayazağa – Kağıthane - Kemerburgaz çıkışlarında yer almaktadır. Trafik engeline takılmadan, Metro, TEM bağlantısı veya Kağıthane üzerinden Ofis Plazaya ulaşım sağlamak çok kolay.

İş hayatında zamanla yarıştığımız bugünlerde “Maslakno/1” Ofis Plaza sizi hayata hemen bağlayacak yakınlıkta. Ayrıca ferah mimarisiyle, VIP ofisleriyle, en son teknoloji yeşil bina sistemiyle,  son derece güvenlikli özellikleriyle “Maslakno/1” Ofis Plaza bir adım daha öne çıkıyor. Plaza yirmi 26 kattan oluşuyor, 20 adet tek kat ofis olacak şekilde, beş katı ise otoparka ayrılmış durumdadır. Yaşam katında, toplantı salonu, cafe, sağlık merkezi gibi yiyecek ve ek hizmetler ile profesyonel iş hayatının ihtiyacı olan her şey bulunmaktadır. Maslak No/1 Ofis Plaza, her katta sahip olduğu kat bahçeleri, yeşil terasları, geniş bahçe ve havuz alanları ile oksijen kaynağı oluşturmaktadır. Ayrıca Maslak No/1 Ofis Plaza, maksimum enerji verimliliği için binada kullanılan sistemler sayesinde, benzer plazalara göre %40 enerji tasarrufu sağlayacak bir bina haline getirilmiştir. Tüm dünyada kabul gören yeşil bina sertifikası olan LEED GOLD sertifikasını da almaya adaydır. Ofisinizle birlikte bir numara veya iş hayatının merkezinde olmak istiyorsanız, info@maslakno1.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Maslak No/1 hakkında;
Maslak No/1 Ofis Plaza, Koçkaya Holdinng, Saral Şirketler Grubu ve Altınbaş Holding ortaklığıyla ve ünlü mimar Emre Arolat imzasıyla hayat bulmuş, konumu itibariyle iş hayatı için son derece önemli bir projedir. Ana arterlere araçla ya da araçsız ulaşımın son derece kolay olduğu ve metro, metrobüs, otobüs, minibüs gibi ulaşım araçlarının kullanımının son derece alternatifli olduğu Maslak No1 Ofis Plaza projesinde Aralık 2013’te yaşam başlıyor. 26 kattan oluşan Maslak No/1 Ofis Plazada her katta ofislerle birlikte 3 wc, 1 mutfak ve mekanik – elektrik Odası mevcuttur. 20 adet tek kat ofis katının haricindeki 5 kat 250 araçlık otopark ve 1 kat ise yaşam katı olan toplantı salonlarının, cafe’nin ve sağlık merkezinin bulunduğu alandır. Ofis pencerelerinin açılır olmasıyla birlikte plazada iklimlendirme sistemi mevcuttur. 7/24 korunan Maslak No/1 Ofis Plazada, güvenlik, x-ray cihazı, metal dedektör ve kartlı geçiş sistemi bulunmaktadır. Maslak No/1 Plaza, otopark dahil olmak üzere 34.225m2 alana sahiptir. Yeşil bina sertifikası olan LEED GOLD Sertifikası, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy &Environmental Design) tüm dünyada kabul gören bir yeşil bina sertifikasıdır. LEED sertifikalı binalar çevre dostu uygulamalarıyla diğer binalardan farklılaşmaktadırlar. Maslak No/1 Ofis Plaza da Leeds Gold sertikası almaya aday gösterilmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder