19 Eylül 2013 Perşembe

İLLA Kİ BALIK DİYENLER İÇİN “ŞAŞKIN BALIK”


DAMAK TADINI ESKİ ANILARLA ÇOĞALTANLARIN BALIKÇISI:  "ŞAŞKIN BALIK SUADİYE"

Derya kuzuları bu kez bambaşka bir mekânı mesken tuttu. Şaşkın Balık Suadiye, farklı reçeteleri ve alışkın olduğumuz lezzetler ile Suadiye Tonozlu Sokak'ta...Yenilenen dekorasyonu ve parmak ısırtan menüsüyle balık severlere, sıcacık atmosferi ve samimi servis anlayışıyla hizmet veren Şaşkın Balık, yaratıcı yemeklerine yenilerini ekledi.



Şaşkın Nazik, Balık Mantı, Levrek Sarma ve Şaşkın İçli Köfte ile "İlla ki balık" diyenler için, tanıdık lezzetlere balık tadı veren Şaşkın Balık, soğuk mezeleri, ege otları, ara sıcakları ve salatalarıyla özlemi duyulan eski balıkçılarla hasret gidermenizi sağlıyor.


Tava, ızgara ve buğulama teknikleriyle pişirilen balıklar, mevsimine göre çeşitlilik kazanıyor. Taze sebzelerle hazırlanan balık Çorbası ve Karaköy'ün "Balık Ekmek"i de Şaşkın Balık'ın menüsündeki yerlerini alıyor.
Şaşkın Balık, güzel bir balık menüsünün ardından, ağzınızı tatlandırmayı da ihmal etmiyor. Menüde yer alan Ayva, İncir ve Kabak Tatlılarını, Şaşkın Baklava takip ediyor.


Sunduğu tüm lezzetleri, çalışanlarının samimiyeti samimiyeti, sıcacık iç mekânı ve ağaçların gölgesinde tahta masalı bahçesiyle büyüten Şaşkın Balık, aileniz ve dostlarınızla neşeli hatıralarınıza ev sahipliği yaparken, paket servis hizmetiile lezzetlerini evinize de ulaştırıyor.



Şaşkın Balık
Tonozlu sok No: 4 Şaşkınbakkal, İstanbul
Tel: 0 216 410 71 19 | www.saskinbalik.com.tr
F:www.facebook.com/baliksaskin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder