26 Eylül 2013 Perşembe

G MARİN MANAGED BY DİVAN BAYRAMOĞLU’NDA


TURİZMİN SESİ -ARTİN ŞİRİNPINAR
Mar yapı ve Divan Grubu, Güneşli’de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence’dan  sonra şimdi de Bayramoğlu’nda gerçekleştirilen G Marin projesi için yeni bir işbirliğine imza attı. Bayramoğlu’nun standartlarını yükseltecek G Marin projesi Mar Yapı tarafından hayata geçirilirken, projeden ev sahibi olanlar Divan’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanabilecekler


Turizm sektörünün ekol markalarından Divan ile inşaat sektörünün öncü markalarından Mar Yapı Güneşli’de inşa edilen G Plus at Divan Residence’dan sonra bir işbirliğine daha imza attı. Geleceğin Kalamış’ı olarak nitelendirilen, İstanbul’un yanı başındaki cennet Bayramoğlu’nda Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesinin rezidans hizmetlerini Divan Grubu üstlendi. G Marin managed by Divan projesinden ev sahibi olanlar concierge, housekeeping gibi hizmetlere Divan’ın otelcilik alanındaki kalitesi ve üstün hizmet anlayışıyla sahip olacaklar.


Bayramoğlu’nun ilk markalı konut projesi
Güneşli’nin dönüşümüne önemli bir katkı sağlayan Mar Yapı, girdikleri bölgeye değer katma anlayışını Darıca’ya bağlı Bayramoğlu beldesine de taşıdı. Gebze sanayi bölgesi ve teknoloji merkezlerine yakınlığının yanı sıra Marmaray ve bölgeye yapılması planlanan marina projeleriyle gelişime açık olan bir bölge olan Bayramoğlu’nun ilk markalı konut projesi Mar Yapı ve Divan imzasıyla hayat buldu.
   

Divan’ın tercihi yine Mar Yapı
G Marin projesinin Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Arazi geliştirici bir firma olarak bölgenin potansiyeli ve gelişimi bizi cezbetti. Bayramoğlu’nda örnek olabilecek bir projeye imza atmak için kolları sıvadık. Güneşli’de hayata geçirdiğimiz Divan Residence at G Plus projesinde Divan Grubu ile yakaladığımız başarılı işbirliğini G Marin projesine de taşıdık” dedi. İnşaasını gerçekleştirdikleri G Marin projesini, Divan Grubu’nun da aynı güven ve heyecanla karşılanmasının kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyleyen Özkök, “Divan Grubu ile yaptığımız ortaklıkla birlikte projeyi G Marin managed by Divan olarak şekillendirdik. Daire sahipleri isterlerse Divan tecrübesi ve geleneği ile zenginleşen ayrıcalıklı yönetim hizmetlerini belli bir ücret karşılığında alacaklar” diye konuştu.


“Küçük Amerika” yeniden hayat bulacak
Konuşmasında bir zamanlar İstanbulluların gözde sayfiye yeri olan, bahçe içinde 1-3 katlı villaları, sahili ve eğlence mekanlarıyla “Küçük Amerika” olarak anılan Bayramoğlu’nu öncelikli yatırım bölgesi olarak belirlediklerini ifade eden Münir Özkök, bu hedef paralelinde yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucunda markalı konut yatırımına başlama kararı aldıklarını açıkladı. Bu karar doğrultusunda arazi arayışlarına girdiklerini ve sonrasında yarım kalmış bir projeyi devralmayı tercih ettiklerini ifade eden Özkök, “Böylelikle hem mağdur edilmiş 96 aileyi evlerine kavuşturduk hem de çeşitli nedenlerle yarım bırakılmış inşaatların sektörde yarattığı ve yaratacağı olumsuz havayı, beraberinde getireceği güven sorununu ortadan kaldırmış olduk. Bu arada bizim projemizle Bayramoğlu yeniden hayat bulacak. Güneşli’de G Plus’la yarattığımız etkiyi burada da yaratacağız ve bölge, inşaatçılar için yatırım üssü haline gelecek” şeklinde konuştu.


İlk etap Ekim’de teslim
Bu arada lansman toplantısında söz alan Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon ise projenin detayları hakkında bilgi vererek G Marin managed by Divan projesinin 35 bin metrekare arazi üzerinde inşa edildiğini açıkladı. Varon, projeye ilişkin devamla şunları söyledi:“G Marin managed by Divan projesi iki etapta toplamda 556 konuttan oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı projenin metrekare fiyatları 1800 ila 2500 TL arasında değişiyor. İlk etabın anahtar teslimleri Ekim 2013’te yapılacak. Projenin ikinci etabını ise 2014 yılının sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. İki sosyal tesisin yer alacağı projede sauna, fitness salonu ve yüzme havuzları yer alıyor. G Marin’in konsepti ve nitelikli sosyal donatılarının yanı sıra Divan Grubu’nun vereceği rezidans hizmetleri bölgedeki tüm projelerden farklılaşmasını sağlıyor.”  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder