17 Eylül 2013 Salı

BAYRAM’DA FARKLI BİR TAT ARAYANLARA BENZERSİZ İTALYAN LEZZETİ CIPRIANI


Tadına doyum olmayan İtalyan lezzetleri, nefes kesen günbatımı, Cipriani restoranlarının tecrübeli Şefi Domenico Tonin önderliğindeki ekibi ile Bodrum’un bütün yaz en çok tercih edilen ve konuşulan mekanı olan Cipriani, Kurban Bayramı’nda İtalyan rüzgarına kapılmak isteyenleri bekliyor...

New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, Ibiza, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik, Londra ve İstanbul’dan sonra Bodrum’da açılan ve dünyanın en iyi restoranları arasında gösterilen Cipriani, İtalyan Şef Domenico Tonin önderliğinde malzemesinden menüsüne, servis konseptinden dekorasyonuna kadar en ince ayrıntıların tasarlanarak sunulduğu restoranıyla Bodrum’da konuklarını İtalyan lezzetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Palmarina Bodrum içerisinde yer alan Cipriani, Kurban Bayramı döneminde de tatilini Bodrum’da geçirecek olanları, eşsiz manzarası eşliğinde yenecek keyifli yemekler için bekliyor.
Cipriani Bodrum yalnızca benzersiz menüsü ile değil, Palmarina Bodrum’daki özel konumu ve sunduğu ayrıcalıklar ile de misafirlerinde hayranlık uyandırıyor. Yalıkavak’ın nefes kesen gün batımı eşliğinde tadabileceğiniz Cipriani spesiyalleri ve bu lezzetli tatlara eşlik edecek birbirinden kaliteli şarap seçenekleri ile Cipriani Bodrum, bayram dönemi için eşsiz bir lezzet durağı oluyor.

Cipriani Şefi Domenico Tonin’den Bayram Menüsü!
Cipriani restoranlarının tecrübeli şefi Domenico Tonin, Kurban Bayramı dönemi için hazırladığı leziz menüsü ile sizleri bekliyor. Deniz ürünleri ve taze sebzelerin hakim olduğu bayram menüsünde, gün ortasında enerji veren taptaze bir seçenek olarak Parmesanlı Enginar ve Avakado Salatası, Taze Midyelerle hazırlanan Spaghetti, Istakoz ve Kiraz Domatesli Paccheri ya da İtalya’da bile bulamayacağınız Pizza Valtellina insanı keyiften çıldırtacak seçenekler olarak dikkat çekiyor. Akşam unutulmaz bir yemek için ise Cipriani usulü Kızarmış Ördek ya da Beef Carpaccio tadına doyamayacağınız günbatımlarına eşlik edecek güzellikte lezzetler olarak seçenekler arasında yer alıyor. Bunların dışında gün boyu İtalyan mutfağının baş döndüren lezzetleri arasından seçim yapmak size kalıyor: Özel soslu Tuna Tartar, tereyağı ve adaçayı ile marine edilen Kabak Gnocchi, tartar sosla servis edilen Deniz Mahsullü ve Sebzeli Fritto Misto, Limon Soslu Dil Balığı, Karides Izgara, Rigatoni, Bucatini (karides, brokoli ve siyah zeytin eşliğinde), Pizza Fiori Di Zucca (mozzarella, ançuvez ve kabak çiçeği eşliğinde), Dana Bonfile Madalyonları (Porçini mantarlı, sote sebzeler eşliğinde)…Hiçbir restoranında kalite ve servis standartlarının değişmediği Cipriani; Domenico Tonin’in deneyimli mutfak ekibi ve restoranın 9 senedir Cipriani’de görev alan tecrübeli müdürü yönetiminde, Kurban Bayramı’nda da sizleri bekliyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder