22 Eylül 2013 Pazar

UYUMSOFT SERTİFİKALARI VERDİ



UYUMSOFT  TARAFINDAN “ERP YAZILIM EĞİTİMİ” SERTİFİKALARI VERİLDİ

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, İstanbul Kalkınma Ajansı Bilişim Teknolojileri Akademisi projesi kapsamında, verdiği ilk eğitimi tamamladı.

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ firması, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Bilişim Teknolojileri Akademisi projesi kapsamında, verdiği ilk eğitimi tamamlayarak öğrencilere sertifikalarını verdi.Projeye ilişkin Uyumsoft Proje Koordinatörü Özgür Kaçan; şunları söyledi: 

“İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından, bu yıl onaylanan ve desteklenen  Bilişim Teknolojileri Akademisi projesi ile amacımız; iş dünyasında birçok firmanın kullanmakta olduğu ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması)uygulamalarında, kişilerin kendilerini yetiştirmeleri, geliştirmeleri ve Bilişim Teknolojileri alanında bilgi sahibi olarak kapasitelerini arttırmalarıdır. Bu amaçla, üniversite okuyan ve/veya mezun olmuş kişiler ile mevcut firmalarında  ERP kullanan veya ERP konusunda istekli olan kişileri, bilişim teknolojisi sektörüne kazandırmayı hedefliyoruz ve ERP eğitimlerine tabi tutuyoruz. İlk eğitimimizi, ERP yazılım eğitimi olarak, üniversitede okuyan öğrencilere verdik. Proje iştirakçimiz olan İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin sınıflarında gerçekleştirdiğimiz eğitim ile 17 öğrencimiz eğitimlerini tamamladı ve 18 Eylül 2013 tarihinde sertifikalarını almaya hak kazandı. Önümüzdeki süreçte, özellikle uzaktan eğitimler ile eğitimlerimizi arttıracağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder