22 Eylül 2013 Pazar

CRYTAL TAT BEACH ALMANYA PETA'NIN KAHRAMANI


Hayvanlara Etik Davranış için Mücadele Eden İnsanlar (PETA) Crystal Tat Beach Oteli Hayvanların Kahramanı ilan etti.PETA’nın en güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Almanya hayvan haklarına olan saygısı ve bu uğurdaki yoğun mücadelesi ile dikkat çekiyor. Bu mücadele içinde Almanya dışındaki hayvan hakları çalışmaları da PETA Almanya’nın ilgi alanına giriyor. Bu çerçevede Crystal Tat Beach Golf Resort’un sokak kedileri ile ilgili hassasiyetini haber alan PETA otel ziyaret programına aldı.


PETA Almanya, oteldeki ve çevredeki kedilerin bakımı, barınması ve korunması için yapılan özverili çalışmaları yerinde görerek Crystal Tat Beach Golf Resort Oteli’ni ödüllendirme kararı aldı. Eylül ayı içinde Crystal Tat Beach otelini bizzat ziyaret eden PETA Almanya yöneticileri Hayvanların Kahramanı ödülünü Otel Genel Müdürü Kaplan Akkor’a teslim ettiler.


Bundan böyle Crystal Tat Beach Golf Resort otelindeki tüm sokak kedilerinin her türlü kısırlaştırma, tedavi ve bunun gibi tüm Veteriner masrafları PETA tarafından karşılanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder