13 Eylül 2013 Cuma

SANDA SPA:Kendini özel hissetmek isteyenler için




SANDA SPA’nın eylül sürprizleriyle Elemis’in ayrıcalıklı dokunuşunu hissedin…

Sonbaharın ilk ayında tazeliği ve canlılığı hissetmek, kendinizi kışa hazırlamak istiyorsanız SANDA SPA’nın eylül ayına özel sürprizlerini kaçırmayın. SANDA SPA’da Elemis ürünleriyle uygulanan 6 bakımda avantajlı fiyatlar misafirleri bekliyor. Ayrıca SANDA SPA-Trio ve SANDA SPA-İstinye’de tüm Elemis ürünleri, 3’lü bakım paketi alımlarında yüzde 20 indirimli olarak satışa sunuluyor.

Yaz mevsiminin yerini kışa devretmeye hazırlandığı sonbaharda yeniliği, canlılığı ve tazeliği hissetmek isteyenler SANDA SPA’da buluşuyor. Balili ve Türk terapistlerin görev yaptığı, “1 saatlik tatil” sloganıyla hizmet veren SANDA SPA, “The Beauty Oscars 2010” ödülünün sahibi Elemis’in ürünleriyle yapılan 6 bakımda eylül ayına özel avantajlı fiyatlar sunuyor. Üstelik bu bakımları 3’lü paket olarak satın alanlara yüzde 25 indirim uygulanıyor. SANDA SPA’nın eylül ayı sürprizleri bunlarla sınırlı değil. SANDA SPA-Trio ve SANDA SPA-İstinye’de satışa sunulan tüm Elemis ürünlerinde, 3’lü bakım paketi alanlara eylül boyunca yüzde 20 indirim sunuluyor.

SANDA SPA’nın eylül ayı boyunca indirimli olarak sunulacak bakımları şu şekilde sıralanıyor:
Elemis Taster Facial
Donuk, cansız ciltler, kuru ve karma yağlı ciltler için tercih edebileceğiniz 3 alternatif bakımdan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Bu bakım cildinizin anında canlanmasına, nem ve yağ dengesinin düzenlemesine yardımcı oluyor. 2 haftada bir bakım almanız öneriliyor.

Eylül ayı boyunca 115 TL yerine 105 TL fiyatıyla sunuluyor.
Elemis S.O.S. Purifying Facial
Arındırmaya yardımcı yüz ve göz bakımı ciltteki fazla yağı emerek cildin fonksiyonunu düzenlemeye ve dengelemeye destek oluyor. Japanese Sulphur Mask ve Vita C Booster Serum ile kombine edilen arındırıcı masaj teknikleri rahatsız cildi yatıştırmaya, yağlı gözenekleri dengelemeye, cildin mat ve canlı görünmesini sağlamaya yardımcı oluyor. Bakım esnasında stres gidermeye yardımcı el ve kol masajı yanında stres gidermeye yardımcı saç derisi bakımı da uygulanıyor. 6 ay boyunca 4 haftada bir bakım almanız öneriliyor.

Eylül ayı boyunca 245 TL yerine 220 TL fiyatıyla sunuluyor.
Elemis Visible Brilliance Facial
(Olgun, stresli, esnekliğini yitirmiş ciltler için) Elemis Visible Brilliance Facial anti-aging yüz ve göz bakımı cildi anında sıkılaştırmaya, gençleştirmeye, toparlamaya ve göz çevresindeki koyu renk halkaları ve yorgun görüntüyü azaltmaya yardımcı oluyor. Özel masaj teknikleri ile Liquid Radiance, Cellular Recovery ve Amino Active Mask uygulanan bakım cildi pürüzsüzleştirmeye destek olarak ışıltısını ve diriliğini yeniden kazandırmaya yardımcı oluyor.

Eylül ayı boyunca 270 TL yerine 245 TL fiyatıyla sunuluyor.
Elemis Pro-Collagen Quartz Facial
(İnce çizgiler ve kırışıklıklar için) Yüz ve göz bölgesindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olarak erken yaşlanmanın belirtilerini yavaşlatmaya destek olan bu bakımda toparlayıcı masaj teknikleri ile kombine edilen Pro-Collagen Booster Serum ile doyurulmuş anti-aging Japanese Silk Mask cilde daha genç bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. 6 ay boyunca 4 haftada bir bakım almanız öneriliyor.

Eylül ayı boyunca 270 TL yerine 245 TL fiyatıyla sunuluyor.
Elemis Aroma Spa Ocean Wrap
Deniz bitkilerinin ve deniz yosununun zenginliklerini aromaterapi aktif maddeleriyle birleştiren bakım, vücudu içten dışa toksinlerden arındırmaya ve derinlemesine temizlemeye yardımcı oluyor. Aromatik yağlar ve ılık deniz yosunu karışımından oluşan vücut maskesi uygulandıktan sonra rahat bir folyo ile sarılıyor. Bakım esnasında stres gidermeye yardımcı el ve kol masajı yanında stres gidermeye yardımcı saç derisi bakımı uygulanıyor.

Eylül ayı boyunca 195 TL yerine 175 TL fiyatıyla sunuluyor.
Elemis Exotic Lime and Ginger Salt Glow
Vücudu ölü hücrelerden arındırmaya yardımcı olarak zindelik ve canlılık vermeye destek olan egzotik bir bakım. Hafif bir fırçalama sonrasında vücuda bolca ılık yağ damlatılıyor ve Elemis Exotic Lime and Ginger Salt Glow uygulanıyor. Cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olarak parlaklık ve yumuşaklık kazanmasına destek olduktan sonra Exotic Island Flower Body Lotion uygulaması ile son buluyor.

Eylül ayı boyunca 115 TL yerine 105 TL fiyatıyla sunuluyor.
www.sandaspa.com
www.facebook.com/sandaspa
www.twitter.com/sandaspa

SANDA SPA-Etiler: 0212 352 2500
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 2060
SANDA SPA-Trio: 0216 472 0072

Kendini özel hissetmek isteyenler için SANDA CARD
“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside bünyesindeki SANDA SPA, Türkiye’nin ilk Spa zinciri olarak masajdan yüz ve vücut bakımına kadar konuklarına geniş bir menü seçeneği sunuyor. Balili ve Türk terapistlerin görev yaptığı SANDA SPA tarafından sunulan SANDA CARD uygulaması ise Spa misafirlerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Tüm SANDA SPA’larda ve Hillside City Club üyeliklerinde avantajlar sağlayan Sanda Card, SANDA SPA’nın sürekli misafirlerine özel sürpriz ve hediyeler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder