29 Eylül 2013 Pazar

REİS GIDA KASTAMONU BASKETBOL SPOR KULÜBÜ İSİM SPONSORU OLDU


Reis Gıda, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü,Kuru Gıda sektörünün lider firması Reis Gıda, Eylül 2013 tarihi itibariyle, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü (KBSK)’nın isim sponsoru oldu

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü, 2013-14 sezonunda, 200 lisanslı sporcusu ile mücadele ettiği yerel liglerin yanında, ülkemizde önemli ve takip edilen bir lig olan Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Liginde (TKB2L) de, bu yıl yer alacaktır. Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligine ilk kez katılacak olan Kastamonu Basketbol Spor Kulübü, bu ligde önümüzdeki 3 yıl içinde 1.Lige yükselmeyi hedefliyor.  Nitekim, Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi müsabakaları, Ekim 2013 tarihi itibari ile başlıyor.

Kastamonulu bayan basketbol takımına destek olmaktan gurur duyuyoruz
Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, isim sponsoru oldukları Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ile diğer tüm basketbol takımlarına, Türk basketbolu adına başarılı bir sezon diledi. Kastamonulu bayan basketbol takımına destek olmaktan duydukları gururu ifade eden Mehmet Reis, şunları söyledi: “Sporun bir ilin tanıtılmasında çok büyük rolü vardır. Hem ilimizin tanıtımına, hem de sporcularımıza destek olmaktan, Reis Gıda ailesi olarak tarif edilmez bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kaliteli bir yaşam için, sağlıklı ve dengeli beslenmek gerekiyor. Reis Gıda’nın sosyal sorumluluk projesi olan ‘Obeziteye karşı sağlıklı beslenme’ kampanyasını yurtiçi ve hatta Amerika başta olmak üzere yurtdışı kamuoyunun gündemine taşıyoruz. Obezite konusunda, öncelikle gençlerimizin bilgi sahibi olmasını istiyoruz. Bugünün gençleri, yarının anneleri, babaları olacaktır. Sporcularımızı sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirirken; onların katkılarıyla Kastamonu başta olmak üzere ülkemiz genelinde sağlıklı beslenme konusunda daha fazla bilinçlendirme imkanı bulacağız” dedi. Mehmet Reis, Kastamonu Spor Kulübü Kadınlar Basketbol takımı olarak, önümüzdeki yakın gelecekte 1.Lige çıkmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Reis Gıda’ya, büyük saygı duyuyoruz
Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat Saka, kulübe sponsor olacak firmalardan aradıkları özelliklere ilişkin şunları söyledi: “Kulübümüze isim sponsoru olacak firmadan; Kastamonu ilimiz ile bağlantılı olmasını; marka değeri olarak saygın bir konumda olmasını; spor ve sağlıklı yaşam ile her zaman bağlantılı bir marka olmasını ve hayalleri olan bu hayaller nezninde marka değeri için üreten ve düşünen bir kurum olmasını aramaktayız. Reis Gıda, aradığımız özelliklerin hepsi ile örtüşen, Türkiye bakliyat sektörünün lider bir firmasıdır. Hem Kastamonulu olmalarından, hem sağlıklı beslenme konusunda yaptığı çalışmalardan, hem de ürün çeşidi ve vizyon çalışmaları nedeniyle, Reis Gıda’ya büyük saygı duymaktayız. Reis Gıda’yla yaptığımız işbirliği ile çocuklarımıza, gençlerimize, Türk Basketboluna ve ülkemize daha faydalı olmayı istiyoruz. Kastamonu Basketbol Spor Kulübü olarak, Reis Gıda kurumunun logosunu formamızda taşımak, bize gurur ve onur verecektir” diye konuştu. Kastamonu Basketbol Spor Kulübü’ne sponsor olan Reis Gıda’nın logosu; takımın tüm malzemeleri, maç salonu, web sitesi vb gibi her alanda yer alacaktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder