29 Eylül 2013 Pazar

ÇUKURCA LEO KULÜBÜ'NÜN CHARTER (KURULUŞ) GECESİ KUTLANDI




"21 Eylül 2013 Cumartesi gecesi Swissotel’de, Lions Club International’a bağlı, 118 U Lions Yönetim Çevresi’nin 1992 yılından bu yana hizmet etmek amacıyla toplum için çalışan Ankara Çukurca LIONS Kulübü sponsorluğunda, kuruluşunun ilk adımlarını atan Ankara Çukurca LEO Kulübü’ne, Charter (Kuruluş) Belgesi verildi.118 U LIONS Genel Yönetmeni Sn. Bülent Şen’den charter belgesini alan Çukurca LEO Kulübü’nün Kurucu Başkanı Cansel Şengör hislerini şu şekilde ifade etti;“Duyarlı ve sosyal sorumluluk bilincine sahip, öncü bireylerden oluşan Çukurca LEO ailesi, genç ve dinamik yapısıyla özverili çalışmalar yapmaya ve tek amacımız olan “hizmet etmek” ilkesi için çalışmaya an itibariyle hazırdırlar. 118 U ve Çukurca ailesine katılmaktan çok onurlu ve gururluyuz.


Ben de her biri birbirinden değerli ve nitelikli üyeleri barındıran Çukurca LEO Kulübü’ne kurucu başkanlık onuruna eriştiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.  Arasına katıldığımız Çukurca Lions’un her bir üyesine samimiyetleri, anaçlıkları, bizleri aralarına aldıkları ve tüm destekleri için, Çukurca Ailesinin yeni fertleri olarak Çukurca LEO Kulübü adına teşekkürü bir borç biliyorum.”LEO Kulüp Danışmanı Çukurca LIONS Kulübü üyesi Sn. İlknur Türkkaan ise “LION olmak ayrıcalıktır. LEO olmak daha da ayrıcalıktır. Çünkü geleceğin liderlerini şimdiden görmek anlamına gelmektedir.

LEO’larımızın, donanımını gözler önüne serdiğimizde aslında bu ayrıcalıkları kendilerini yetiştiren ailelerden kaynaklandığını unutmamak lazım. Bu nedenle huzurlarınızda kendilerini saygı ile hürmetle selamlıyorum” diyerek yeni kurulan Çukurca LEO Kulübü’nün üyelerinin niteliklerine dikkati çekti.Çukurca LIONS Kulübü Dönem Başkanı Sn. Esin Özçelik “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı dinamizmleriyle bizlere güç verecek olan LEO’larımızı aramıza kattığımız için çok mutluyuz. Çukurca LEO Kulübü şimdiden başarılar kazanmaya başladı bile 118 U LEO Yönetim Çevresi’nin Geleneksel “Türk Bayrağı” konseptli fotoğraf yarışmasında üyelerimiz 2. ve 3. olmuşlardır. Kendileriyle gurur duyuyoruz” diyerek mutluluğunu ifade etti.Nitelikli üyeleriyle yaptıkları çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini şimdiden veren Çukurca LEO Kulübü’nün kuruluş gecesinde pek çok seçkin LION ve LEO şıklıklarıyla göz doldurdular. Davetlilere gecede bir sürpriz de vardı, Çukurca LEO Kulübü kurucu üyeleri bu gece için özel dans dersi aldılar ve davetlilere unutulmayacak çok şık bir dans gösterisi sundular.Gecede LIONS’un renkleri olan sarı ve mor kullanılırken, tüm detayların özenle seçildiği gözlerden kaçmıyordu."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder