15 Eylül 2013 Pazar

ŞİRKETLERİN TERCİHİ EL YAPIMI ÇİKOLATALAR




Kurumsal mesajlarınızı iletmenin en tatlı yolu; Evvie Chocolate
Yaklaşık 3,1 milyar dolarlık bir ciroya ulaşan çikolata pazarı yüzde 10’luk büyüme ile Türkiye’de en önemli sektörler arasına girdi. Şirketler de artık özel günler için şeker yerine çikolatayı tercih ediyor.
Tüketimin üçte birini gerçekleştiren şirketler özel günler için en çok diğerlerinden daha kaliteli olan el yapımı, katkısız çikolataları tercih ediyor.

Üretimindeki artış ve doyumsuz tadıyla günlük alışkanlıklarımız arasına giren çikolata artık özel günlerin de vazgeçilmezi haline geldi. Yaklaşık 3,1 milyar dolarlık bir ciroya ulaşan çikolata pazarının yüzde 10’luk bir büyümeye sahne olduğunu belirten Evvie Chocolate Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Görgülü Ekinci, “Kurumsal şirketlerin toplu alımları ile sektörün canlanması özel günlerle bir araya gelince tüketim en üst seviyeye ulaşıyor" dedi.

Son yıllarda hızlı büyümesiyle Türkiye’de en önemli sektörleri arasına giren çikolata pazarı yaklaşık 3,1 milyar dolarlık cirosuyla göz doldurmaya devam ediyor. Özel günlerde şeker yerine çikolatayı tercih eden kurumsal şirketler tüketimin üçte birini gerçekleştirirken sektörün büyümesine de büyük katkı sağlıyor.
Şirketlerin özel günler için çikolatayı tercih etmesinin tüketimi artırdığını belirten Evvie Chocolate Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Görgülü Ekinci, “Türkiye’de çikolatanın sektördeki payı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor” dedi.


Özel günlerdeki tercihlerin değiştiğini ve şirketlerin de buna uyum sağladığını söyleyen Ekinci, “Şirketler artık özel günler için şeker yerine çikolatayı tercih ediyor.

Doğal olarak şirketler alım yaparken kaliteli ve özel ürünlere yöneliyorlar” diye konuştu. Doğal malzemelerin kullanıldığı el yapımı çikolata çeşitleri ve diğer ürünleri ile sektöre hızlı bir giriş yapan Evvie Chocolate’ın Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Görgülü Ekinci,Türkiye'de kişi başı ortalama bir kilogramdan biraz fazla çikolata tüketildiğini söyledi. Ekinci,Türkiye’nin en değerli markalarına çikolata üreten Evvie Chocolate’ın, dünyanın en kaliteli kakao üreticisi olan Fransız Valrhona’nın orijin çikolatalarının Türkiye’deki temsilcilerinden biri olduklarını belirterek, şirketlerin alım yaparken kaliteli ve özel ürünler tercih ettiklerini söyledi.

Şirketlerin özel günler için Evvie çikolatalarını tercih ettiğine dikkat çeken Şebnem Görgülü Ekinci “En üst kalitede kullandığımız hammaddelerden ürettiğimiz el yapımı çikolatalarımızın kaliteli ve sağlıklı olması konusunda özen gösteriyoruz. Ayrıca çikolata çeşitlerimizde alternatiflerimizin çok fazla olması kurumsal şirketlerin bizleri seçmelerindeki bir diğer önemli noktadır” dedi. Ekinci, dünyanın en değerli kakaoları ile Türkiye’nin en lezzetli ve en özel el yapımı çikolatalarını üreten Evvie Chocolate’ın, özel olarak oluşturulmuş imalat tesislerinde gıda mühendislerinin onayı ile laboratuar titizliğinde üretildiğini sözlerine ekledi. www.evvie.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder