22 Eylül 2013 Pazar

Limak International Hotels & Resorts, engel tanımayan sanatçılara destek oluyor




Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak International Hotel & Resorts, Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM)’nin sanatçılarına destek oluyor. TEKSEM’in ‘Engelsiz CAN’lar Trafikte’ projesi kapsamında hazırladığı ‘Haylaz Kedi Trafikte’ adlı tiyatro oyunu, Aralık ayından itibaren Türkiye’de 5 ildeki 50 köy okulunda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla sergilenecek.
Sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan Limak International Hotels & Resorts, Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM)’nin ‘Haylaz Kedi Trafikte’ isimli oyununun sponsorluğunu üstlendi. Trafik kazaları ve ilk yardım hatalarına dikkat çekmek için yürütülen ‘Engelsiz CAN’ lar Trafikte’ projesinin altında hazırlanan oyun, Türkiye’de 5 ildeki 50 köy okulunda seyirci önüne çıkacak. Oyun, Aralık ayından itibaren İstanbul, İzmir, Çanakkale, Van ve Ordu’da sergilenecek.

Engelsiz sanatçılara destek olmak amacıyla 2002 yılında kurulan TEKSEM’in hazırladığı projeyle engellilerin Türkiye’deki imajını pozitif olarak değiştirmek ve üreten engelliler imajı oluşturmak amaçlanıyor. Proje ekibinde görme, ortopedik engelli ve gönüllü olarak çalışan kişiler yer alıyor. Engellilerin eğitim seviyesini yükseltmeyi hedefleyen TEKSEM her yıl 121 engelliye burs veriyor. Limak International Hotels & Resorts, verdiği destekle burslara katkıda bulunuyor.

Limak Turizm Grubu Koordinatörü K. Kaan Kavaloğlu, engel tanımayan sanatçılara verdikleri destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Limak Turizm Grubu olarak yaptığımız işlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de bizim için büyük önem taşıyor. Sınır tanımayan ve güzel işler başaran engelliler, aslında hayatın her noktasında bizimle birlikte. Bu güzel projede onlarla birlikte yürüdüğümüz ve aynı zamanda köy okullarındaki çocukların da hayatlarında iz bırakacak güzel bir etkinliğe vesile olduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder