17 Eylül 2013 Salı

VIP İLE SEYYAHLAR DÜNYA ETRAFINDA 13 DEFA DÖNECEK!


80 ÜLKEDE 7000’İN ÜZERİNDE SEYYAH VIP TURİZM FARKINI YAŞAYACAK
VIP Turizm bayramda seyyahlara 520.000 km yol kat ettirecek. Seyyahlar 80 ülkeye ve 127 şehre uğrayacak.  Ve tüm seyyahlar dünya etrafında 13 defa dönecek!VIP Turizm'in Kurban Bayramı döneminde yurt dışı satışlarının geçen yıla göre % 20 arttığını belirten Ceylan Pirinçcioğlu, tatilin uzun olması nedeniyle bu yıl Uzak Doğu, Asya ve Amerika turlarının öne çıkan destinasyonlar olduğunu ve yurt dışı turlarıyla 80 ülkeye 7000’in üzerinde VIP misafirini seyahat ettirmeyi amaçladığını söyledi.Bayramı tatil satışları hakkında bilgi veren VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu değerlendirmelerde bulundu:


9 Güne Uzayacak Tatil Uzak Destinasyonları Hareketlendirdi
Bu yıl seyyahlar, Bayram 9 güne denk geldiği için insanlar tatillerini çok önceden planladı. Bayram tatillerinin çok önceden satıldığını söyleyebilirim. Şu anda bayrama denk gelen elimizdeki turların yüzde 90'i satılmış durumda. Uzaklar olarak adlandırdığımız Çin, Amerika, Vietnam Kamboçya, Tayland, Brezilya-Arjantin, Küba Turları şimdiden doldu. Hatta bazılarında 2. paket turlar dahi açıldı.Resmi tatil 9 gün olarak açıklanmasa da bir çok kişi yıllık planlarını 9 gün üzerinde kurguluyor ve yıllık izinlerini buna göre planlıyor.  İç pazarda 9 günlük tatil beklentisi var. Son dakikada alınan resmi tatil kararları ne müşteriye ne de operatöre faydalı olmuyor. Uçak ve otobüs fiyatları yüksek rakamlarda satışa sunuluyor. Yurt içinde seyahat edecek  kişiler pahalıya seyahat ediyor.


Barış olduğu müddetçe turizm devam eder
TL’nin döviz karşısındaki değer kaybı, seyahat edilecek ülkelerdeki mal ve hizmet fiyatlarının (otel, uçak, transfer, yeme içme) nispeten daha pahalı olmasına yol açıyor. Bu da doğal olarak yurtdışına seyahat talebini orta dönemde etkileyebilir. Moral kazanmak için tatili mutlaka değerlendirmek gerekiyor ve bu tatilde yaşayacakları % 10’luk fiyat farkı Türk seyyahlar durdurmaz. Yeter ki iş ve yaşam ortamı pozitif olsun. Sektör genelinde, dış turlara yönelik talebin azalması yönündeki bazı sinyaller var. Ancak, VIP Turizm olarak Kurban Bayramı turlarında rezervasyon yapanlarla % 90 kapasitemizi doldurmuştuk. Kredi kartı taksitli ödemelerinde herhangi bir fark ile karşılaşmayacaklar.  Yurt dışına çıkamayan misafirlerimizi de gerek Kıbrıs gerek yurt içinde kültür ve tatil programlarımızda ağırlamayı planlıyoruz. İç ve komşu barışı olduğu müddetçe turizm hareketi hem içerden ve dışarıdan içeri, hem içerden dışarı devam eder.


Avrupa’da 5 Ülkeyi Kapsayan Balkan Turları Önde
Avrupa tur satışlarında İtalya ve İspanya başta gidiyor. Ancak, geçtiğimiz yıl başlattığımız Balkan’da 5 Ülke Turları’na yoğun ilgi var. Hırvatistan'a vize gelmesine rağmen hala cazip… Yurt dışı turlarıyla 80 ülkeye 7000’in üzerinde misafirimizi seyahat ettirmeyi planlıyoruz.

Tüm seyyahlar dünya etrafında 13 defa dönecek kadar yol kat edecek!
Voyager Dergisi tarafından 2013’te gerçekleştirilen “En İyiler Kimler” anketi sonucunda “En İyi Tur İçeriği” ödüllünü  alan VIP, 7 kıtanın en güzel destinasyonlarına hazırlanmış programlar ile VIP, misafirlerine bambaşka dünyaların kapılarını aralayacak. VIP Turizm bayramda seyyahlara neredeyse 520.000 km yol kat ettirecek. Seyyahlar 80 ülkeye ve 127 şehre uğrayacak.  Ve tüm seyyahlar dünya etrafında 13 defa dönecek diyebiliriz. Her biri destinasyon uzmanlığına sahip, Türkiye’nin önde gelen rehberleri eşliğinde düzenlenen turlarla tüm misafirlerimiz kendi hikâyesini yaşacak.

Yurt İçi ve Kültür Turlarına Gap Bölgesi ve Kıbrıs İçin En Güzel Mevsim
Ceylan Pirinçcioğlu, bayram döneminde kültür turlarında GAP mevsim itibariyle önde gelen destinasyonlardan. Bahar döneminde Kapadokya ve GAP turlarına talepler oldukça fazla yoğun.  Bu sene geçen seneye göre Kıbrıs satışlarımızda artış var. Tarih itibariyle Kıbrıs’da denize hala girilebildiği için ve yakın olması nedeniyle popüler.

Her  Tatilde Thy Miles & Smiles Üyesi Misafirlerimize Mil Hediye
VIP Turizm, tatile çıkan Miles & Smiles Özel Yolcu Programı üyelerine hediye mil kazandıracak bir kampanya sunmaya devam ediyor. Miles & Smiles üyeleri VIP Turizm’den yaptıkları her tatil alışverişinde hediye millerin sahibi oluyor. Miles & Smiles üyeleri VIP Turizm’den yaptıkları THY uçuşlu yurt dışı tatil rezervasyonlarında ödedikleri her 100 Euro karşılığında 100 Mil, yurt içi tatil paketleri ve konaklamalarda ise 100 TL karşılığında 60 Mil kazanıyor.

Önümüzdeki Maçlara Bakıyoruz
Bu yıl maç turlarımıza oldukça talep var. En yakın zamanda Galatasaray maçlarına özel turlarımız olacak.  Tüm takımların taraftarları, takımların yanında olmak isteyen spor tutkunları VIP Turizm’in Maç Turları’nı takip etsin. Çünkü çok cazip maç turlarımızla ile de turizm liginde iddialı olacağız.
http://www.turizminsesi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder