4 Mart 2015 Çarşamba

Orange Cruises Türkiye, Doğu Akdeniz Ülkelerinin En İyi Temsilcisi Ödülünü Aldı

Orange Cruises Türkiye, 25-28 Şubat tarihlerinde Costa Cruise’ın en yeni gemisi Costa Diadema gemisinde gerçekleşen organizasyonda 2004 İtalya güzeli seçilen Cristina Chiabotto’nun sunuculuğunda tüm Doğu Akdeniz ülkelerinin en iyi temsilcisi ödülünü aldı. Ödül töreninde Orange Cruises Türkiye müdürü Tolga Ünalsın, ödülü Orta Avrupa, Afrika, Akdeniz, Orta Doğu ve Hindistan pazarlarından sorumlu Satış ve Pazarlama departman müdürü Alessandro Bottaro’dan aldı.
Ödül töreninde ayrıca Orange Cruises Malta ise Akdeniz pazarının en çok satış yapan acentalar ödülünü alarak uluslararası büyük turizm firmaları ile aynı kulvarda son 5 senede olduğu gibi bu sene de iddiasını kanıtladı. Orange Cruises Malta adına ödülü Orange Cruises ticaret müdürü Michael Abele aldı.


Ödül hakkında yorum yapan Orange Cruises Türkiye müdürü Tolga Ünalsın, geçen sene de Akdeniz pazarında en iyi münferit satış yapan acenta ödülü aldıklarını ama bu sene ki ödülün kendileri ve ülkemiz adına daha da değerli olduğunu, çünkü tüm Doğu Akdeniz ülkeleri arasında ki bunların içinde yıllarca kruvaziyer pazarında lider olmuş Yunanistan, Hırvatistan, Kıbrıs, İsrail gibi ülkeler olmasına karşın ödülü Türkiye Orange Cruises adına almak gerçekten gurur verici olduğunu belirtti. Özellikle ödül açıklandığı an ekranda Türk bayrağının dalgalanması gururumuzu bir kat daha da arttırdı diyen Tolga Ünalsın, önümüzdeki sene için de tekrar böyle bir ödüle layık olabilmek için çok çalışacaklarını belirtti.


2009 yılında Türkiye’de de faaliyet göstermeye başlayan, Malta merkezli Orange Travel Group bünyesinde bulunan Orange Cruises Türkiye olarak bu değerli ödülü alma başarısında özellikle kendileri ile çalışan acenta ve tur operatörlerine teşekkür eden Tolga Ünalsın, “sonuçta bu ödülün asıl mimarı tüm ekip, bu yüzden çalışma arkadaşlarımın hepsine Kemal Çobanoğlu, Melani Kumruyan, Yunus Emre Kozan ve Burcu Kılıçcı’ya ayrıca özverili çalışmalarından dolayı teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder