9 Haziran 2015 Salı

GRUPLARA YÖNELİK GÖZ DOLDURAN İFTAR SOFLARI

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Ramazan Ayı’na özel hazırlanan ve onlarca lezzetten oluşan iftar sofralarında grup ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.Ramazan Ayı’nın bu yılda sıcak günlere denk gelmesinden yola çıkılarak hazırlanan “İftar Menüsü” mideyi yormayan ve serinletici özellik taşıyan lezzetlerden oluşturuldu.  Ramazan Ayı boyunca,  kalabalık iş yemekleri, özel davetler ve grup yemeklerinde Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’i tercih edenler, keyifli marina manzarası eşliğinde ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağından çıkan serinletici ve leziz menü eşliğinde oruçlarını açacaklardır.


Kendi Sofralarınızı Yaratın
Ramazan Ayı’na özel farklı menü alternatiflerinin yanı sıra “Siz Hayal Edin, Biz Yapalım” konseptiyle konuklar kendi menüsünü hazırlayabilecek. Menülerde ise Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş ürünlerinin yanı sıra saray mutfağının damaklarda iz bırakan lezzetleri sunulacak.


Sıradışı İftar Lezzetleri
Gerçek pancar şekerinden yapılan reçellerden, ja otlu peynirli sultan böreğine, 8 saatte özenle pişirilen istimde dana antrikottan, 1523 yılında yapılan zahterli kuzu tandırın günümüz uyarlamasına kadar uzanan birbirinden farklı ve eşsiz lezzet ister iş arkadaşlarınıza, ister ailenize, isterseniz de sevdiklerinizle tadına bakmanız için Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel restoranlarında.
Güneşin batışını keyifle izleyebileceğiniz teras katında hizmet veren OUZO’da sevdiklerinizle birlikte olabileceğiniz özel salonlarda iftar yapabilirsiniz. Mehmet Yalçınkaya ve ekibinin hazırladığı enfes lezzetlerden oluşan iftar menünün kişi başı fiyatı ise KDV dahil 120 - 140 TL arasında değişmektedir. (İftar sofraları için sadece grup rezervasyonu alınmaktadır.)



Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
Adres: Fener Kalamis Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder