8 Haziran 2015 Pazartesi

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa’dan Çocuklara Özel: CARPI KIDZ PARADISE ÇOCUK KULÜBÜ İLE ÇOCUKLAR İÇİN TATİL CENNETİ

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa, çocukların yaz tatilini cennete çevirecek projeler üretmeye devam ediyor. Tesisin Zooland Hayvanat Bahçesi’nden sonra çocuklara son hediyesi “Carpi Kidz Paradise” oldu. Yepyeni bir marka olan Carpi Kidz Paradise, rüya gibi bir yaz tatili geçirmeleri için tamamen çocuklara özel bir şekilde tasarlandı. 


Carpi Kidz Paradise’ın ilk sürprizi ise Ezo Sunal Çocuk Atölyesi ile işbirliği oldu. Ezo Sunal, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Carpi Kidz Paradise’da çocukların müzik ve dansla kendilerini keşfedecek özel bir program hazırladı. 


Carpi Kidz Paradise, sıradanlığı aşmış bir çocuk kulübü. 500 metrekaresi kapalı, 1.500 metrekaresi açık toplam 2.000 metrekarelik alanda kurulan Carpi Kidz Paradise’da her şey çocuklara özel tasarlandı. Çocuklara özel şık konforlu bir resepsiyonla giriş yapılan Carpi Kidz Paradise’da 0-3 yaş, 4-7 yaş ve 8-10 yaş için her şey düşünüldü. Kulübe özel amfitiyatro, sahne, aktivite odası, fitness bölümü, evcilik evi, mini sahne, bilim köşesi, playstation-bilgisayar oyunları ve lego odası, bebek oyun ve uyku odaları, çocuk aquaparkı ve çocuk büfesi bunlardan sadece birkaçı. Ancak, bunlar Carpi Kidz Paradise için yeterli değil. Çünkü, çocuklar için sürekli heyecan dolu yeniliklerin eğitimle bir araya getirilmeye çalışıldığı Carpi Kidz Paradise’da yakında 3D Sinema Salonu ve bebek karuseli de hayata geçirilecek projeler arasında yer alıyor. 

Tüm detayları deniz yaşamı ve bölgeye özgü caretta caretta deniz kaplumbağaları konseptiyle bütünlük içinde tasarlanan şık ve konforlu Carpi Kidz Paradise’da çocuklar için pek çok etkinlik de düşünüldü. Kuru havuz fıskiye partileri, korsan-kızılderili-uzay-taş devri tropical day gibi temalı günler, Madagaskar Çocuk Dans Şovu, Panayır Etkinliği, karaoke partileri...  








Ve çok daha fazlası… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder