9 Haziran 2015 Salı

ST REGIS BRASSERIE’DEN RAMAZAN AYI’NA ÖZEL İFTAR MENÜLERİ

İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile hizmete sunulan St. Regis İstanbul’un giriş katında açılan St Regis Brasserie, özel iftar menüleri ile Ramazan ayı boyunca misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. 


Paris brasserie’lerini andıran tasarımı, sofistike ambiyansı ve St. Regis Istanbul Executive Şefi Gürcan Gülmez küratörlüğünde Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan lezzetleri ile kısa zamanda İstanbullular’ın buluşma noktası olan St Regis Brasserie, hem göze hem de damağa hitap eden Ramazan menüleri ile “beklentilerinizin ötesinde”  bir lezzet deneyimi yaşatacak. 


Birbirinden zengin alternatiflerin yer aldığı St Regis Brasserie Ramazan Menüsü’nde; iftar sofralarının vazgeçilmezi iftariyelikler, çorba, salata, etli pazı sarması, peynirli su böreği, tavuk külbastı, beğendili kebap, güllaç, ayva tatlısı gibi lezzetler yer alıyor.


Restoranın fırınında pişen sıcak pide ve ekmek çeşitleriyle servis edilen menüde içecek olarak kızılcık şerbeti, taze meyve suları, ayran, çay ve kahve çeşitleri de bulunuyor. Beş course’dan oluşan St Regis Brasserie Ramazan Menüsü’nün kişi başı fiyatı 150 TL. 

*St Regis Brasserie Ramazan menüsü kişi başı-  150 TL
Rezervasyon İçin: 
St Regis Brasserie - Tel: 0 212 368 08 36
Adres: St. Regis Istanbul, Mim Kemal Öke Cad. No: 35 Nişantaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder