3 Eylül 2013 Salı

ERİKLİ SAHİLİNE İKİ ADET İSKELE YAPILACAK


ERİKLİ SAHİLİNE YAT TURİZMİ GELİŞİMİ İÇİN İSKELE YAPILACAK 
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Trakya Kalkınma Ajansı’na GÜNEKAB ve ESTAB adına yaptıkları proje başvurularının olumlu sonuçlandığını açıkladı.Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Erikli Sahilinde yazın gezi turizmi yapmak maksatlı Erikli Sahili’nde iskelemiz yoktu.


Trakya Kalkınma Ajansı’nın fonlarına böyle bir proje sunduk.211 bin TL’lik projemiz kabul edilmiştir.2 gün öncesine de ihalesi yapıldı. 138 bin 400 TL’ye bir firma bu ihaleyi kazandı.Şimdi sözleşmeyi imzalamak için firmaya 10 gün süre verdik.Bu süre sonunda da yer teslimi yapılacak.Sezonun sonuna geldik.Önümüzdeki sezona bu iskeleler yetişecek ve faaliyete girecek. İskelelerden biri Erikli Hotel yakınlarına biri de Vali Konağı yakınlarına yapılacaktır. İskelelerin inşası 1-2 ayda tamamlanır.Bu proje küçük bir proje ama fonksiyonel işe yarayacak bir proje.


Erikli’de 4-5 tane gezi teknesi vardı.Saros turu yapacak isteklilerin ancak İbrice Limanı’ndan indir bindir yapmak zorundaydı. Şimdi bu iskelelerin hayata geçmesiyle bu tekneler yolcularını Erikli’den rahatça alabilecekler”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder