8 Eylül 2013 Pazar

KEMPİNSKİ HOTEL THE DOME VİLLALARINDA 7 GECE KAL 6 ÖDE



Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Antalya'nın Belek ilçesinde konumlanan Kempinski Hotel The Dome, 30 Eylül’e kadar gerçekleştireceğiniz konaklamalarınızda, 7 kal 6 öde veya 14 kal 12 öde, fırsatlarıyla misafirlerine avantajlı ve lüks bir tatil imkânı sunuyor.

Üst düzey villa keyfini sonuna kadar yaşayacağınız, Toros Dağları’nın nefes kesici manzarasına hakim, her villaya özel açık havuz, geniş terasının yanı sıra, 18 delikli PGA Sultan golf sahasının tam ortasında konumlanan The Dome villaları, hem sevdiklerinizle lüks bir otelin tüm hizmetlerinden yararlanmak hem de tatilinizi avantaja çevirmek için en güzel olanakları sağlıyor.

Hem çocuklu aileler, hem romantik bir tatili özleyen çiftler, hem de kalabalık arkadaş grupları için özel bir alanda huzurla geçirilecek günler için Kempinski Hotel The Dome villaları ideal ortam sunuyor. Kendine ait havuzu ve olanakları, eşsiz güzellikteki doğası, ev konforu, özgür yaşam alanı, özel hizmetleri, konaklayacağınız süre içinde Kempinski’de size eşlik edecek.

On altı adet Royal Golf Villa ve iki adet özel villasıyla Kempinski, üst düzey villa deneyimini huzur içinde yaşamak isteyenler için en doğru adres.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder