6 Eylül 2013 Cuma

SKAL ÜYELERİ DİVAN'DA BULUŞTU

SKAL ÜYELERİ EŞLİ GECE'DE  FARUK ILGAZ DİVAN TESİSLERİ'NDE BULUŞTU


Skal İstanbul Geleneksel Eşli Gecesi 6 Eylül 2013 Perşembe akşamı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde gerçekleşti


Eşli Gecede İstanbul Skal Kulübü üyeleri ve turizm camiasının seçkin temsilcileri bir araya geldi.SKAL International İstanbul Kulübü'nün Haziran ayında ertelenen Geleneksel Eşli Gecesi, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde gerçekleşti. Eşli Gecede İstanbul SKAL Kulübü üyeleri ve turizm camiasının seçkin temsilcileri bir araya geldi.SKAL International İstanbul üyeleri, geleneksel Eşli Gece organizasyonunda bir aradaydı. Faruk Ilgaz Divan Tesisleri ev sahipliğinde gerçekleşen davet, kokteyl ile başladı.




Eşli Gece'de kürsüye gelen SKAL International İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski konuşmasında Gezi Parkı olaylarına değinerek yaşanan kötü hadiselerden dolayı üzüntüsünü dile getirdi.Bu sürece duyarlılığıyla destek veren İstanbul Divan Oteli ve personeline, Koç Grubu'na teşekkürlerini ileterek sözlerine devam eden  Patrice Lepkovski, Skalite 2013 için adaylık başvurusuyla ilgili hatırlatma yaparak, başvuruların (29 Temmuz - 16 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtti. Davetlilerin, aday olabilecek kişi ve kuruluşları 'http://www.skalite.com.tr/ ' adresine yönlendirmelerini söyleyen Patrice Lepkovski, konukların hoşça vakit geçirmesini diledi




Patrice Lepkovski konuşmasının ardından İstanbul SKAL Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri'ni kürsüye davet ederek hep birlikte SKAL toastu yapıldı.



Başkan Lepkosvski konuşmasının ardından Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri Genel Müdürü Demir Aysu'ya bir plaket takdim etti.


Faruk Ilgaz Divan Tesisleri Genel Müdürü Demir Aysu bu geceniz bizim için de özel bir gece eğlenmek için güzel bir ortamda açık hava ve deniz kenarında doyasıya eğlenin herkese iyi eğlenceler dilerim dedi.



Gecenin sonunda  emeği geçen  Divan personeli çağırılarak teşekkür edildi.




Gece bitti Fenerbahçe'den Avrupa yakasına gidecek yolcuları almak üzere yanaşan  motora binen konuklar masada sarmanı seven Faik Alsaç'ı farketti.Üşüyen sarman masaya çıkarak Faik Alsaç'a sığındı ve kendini sevdirdi.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder