4 Eylül 2013 Çarşamba

BAYRAMI B-LONG BODRUM ‘DA YAŞAYIN


B-LONG BODRUM BAYRAMINIZI UNUTULMAZ KILACAK
Özel beyaz kum plajı, masmavi denizi, büyüleyici atmosferi ve leziz menüsü ile bambaşka bir Bodrum yaşatıyor. Bembeyaz kumsalı, İtalyan şezlongları, Miami’den özel olarak getirilen şemsiyeleri ve tertemiz denizi ile B-long Bodrum misafirlerine bayramda da unutulmaz anlar yaşatmaya hazır.


 Gündüzleri “Beach” olarak hizmet veren B-long’da güneşin ve denizin tadını çıkartırken, gün batımıyla beraber manzaranın ve eğlencenin büyüsüne kapılabilirsiniz. Özel olarak getirilen beyaz kumlar üzerinde beach ve gün batımı partileri ile bayramda St Tropez havasını Bodrum’da yaşayacaksınız.


B-long’un Akşam üstü partileri 8 Ağustos Perşembe günü DJ Serenay Şahin ile başlarken, 9 Ağustos Cuma günü David Saboy, 10 Ağustos Cumartesi Can Hatipoğlu’nun performanlarıyla devam edecek.
Akdeniz mutfağının birbirinden farklı lezzetlerinin sunulduğu B-long’ta İtalyan şef Vittorio Sindoni Bodrum’a yakışan lezzetlerden oluşturduğu özel akşam menüsüyle misafirlerine gün batımından sonra daha farklı bir lezzzet yolculuğuna çıkaracak. Bu bayramda müzik ve eğlenceyi, deniz, kum, güneş üçlüsüyle beraber Yalıkavak’ın en güzel Beach ve Restaurantı olan B-long’da yaşayın....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder