24 Ekim 2013 Perşembe

Ace of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Gecesi’nde, TAV’a Onur Ödülü

Turizm sektörünün yakından takip ettiği Ace of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2013’de bu yıl, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde, kongre, toplantı ve etkinlik sektörlerinde faaliyet gösteren en başarılı firmalar belirlendi.  


Turizm Medya Grubu tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Ace of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2013’de, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü. Kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi ve M.I.C.E. sektörü ile sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri bir araya getirerek Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefleyen Ace of M.I.C.E Ödülleri’nde, 3 ana sektörde bulunan en başarılı firmalar belirlendi.

22 Ekim tarihinde düzenlenen Ace of M.I.C.E Ödül Töreni’nde, 28 ayrı kategoride, yaratıcılık, konsept çalışmaları, farklılaşan noktalar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağlanan katkılar ve sürdürülebilir turizm konularında gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde belirlenen birincilere ödülleri takdim edildi. Onur Ödülü’nü ise TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener adına TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdür Vekili Bora İşbulan aldı.

Türkiye’deki oteller, kongre ve etkinlik mekanları, toplantı yönetim ve toplantı destek firmalarının yanı sıra etkinlikler, lansman toplantıları, davet organizasyonları, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve festivaller gibi etkinlikleri kapsayan ve TAV İşletme Hizmetleri’nin markaları TAV Passport ve TAVPORT.com’un da sponsorlar arasında yer aldığı Ace of M.I.C.E Ödülleri’ne, M.I.C.E. sektörünün yanı sıra siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 3 bin davetli katıldı.

Turizm sektöründen ve kurumsal şirketlerden önde gelen isimlerin, 1 Ocak–15 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 182 başvuruyu değerlendiren ödül jürisi, Ace of M.I.C.E Ödülleri kapsamında Onur ve Başarı Ödülleri’nin verileceği isimleri de belirledi.  Değerlendirmenin yapıldığı jüri toplantısı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semih Başkan başkanlığında gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder