22 Ekim 2013 Salı

Çağatay Yolda Ailesi Çığ gibi Büyüyor!

 Aile Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesine adeta çıkartma yaptı!


1995 yılından bu yana 20 yıldır ekranlarda çizgisinden ödün vermeden, samimi ve sevimli uslubuyla izleyicinin sevgisini kazanan, yeni gezi programlarının ilham kaynağı, başarılı ve sevilen tv Programcısı Çağatay Şahin, 2005 yılında kurduğu Çağatay Yolda Ailesiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Her meslek ve yaş grubundan "Aile" adını verdikleri birliktelikleriyle, geziler, etkinlikler, buluşmalar ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan grup son yıllarda kamuoyunda oldukça bilinir ve popüler hale geldi..


Çağatay Şahin'in kurduğu bu sevgi, dostluk ve gezi platformunda, onunla birlikte yollara düşen gezginlerin yeraldığı Ailedeki kişi sayısı şu an 15.000'lere ulaşmış durumda. İşte bu birlikteliğin en güzel örneklerinden birisi de yine gözler önünde. Bu kez aileyi temsilen 220'den fazla kişi soğuk havaya aldırmaksınız, Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesinde buluştu.


Her meslek grubundan ve her yaştan gezginin buluştuğu platformda, geziler üzerine paylaşımların yanı sıra aynı zamanda yeni dostluklar da kuruluyor. Güneydoğu'daki okullara eğitime destek kampanyalarından, açtıkları bilgisayar sınıflarına, hayvan barınaklarına yaptıkları katkılardan, yaşlılarımızın her daim hatırlanması gerekliliğine kadar birçok alanda sosyal sorumluluk projelerini de birlikte gerçekleştiriyorlar.. Hali hazırda huzurevindeki yaşlılarımız için ördükleri "Sevgi Battaniyeleri" kampanyaları da tüm hızıyla devam ediyor.


Çağatay Yolda Programı, şu anda Çağatay Şahin ve Serpil Türkekul tarafından hazırlanıyor. Daha önceleri programın perde arkasında birçok yapımında birçok emekleri bulunan Türkekul artık Şahin ile birlikte ekran önünde. Turizm geçmişi de olan Serpil Türkekul ve Çağatay Şahin, artık kendileriyle ülkemizi ve dünyayı beraber gezmek isteyen gezginlerle birlikte yol alıyorlar. Bu yıl içinde Aile üyeleriyle Küba'ya ve Hindistan Holi Festivaline katılan grup, artık dünyanın dört bir köşesini birlikte keşfediyor.
Gezmeyi sevenlere, gezerken yeni yerler ve yeni dostlar tanımaktan keyif alanlara duyurulur.


Çağatay Yolda Ailesini takip edip, gruba katılabileceğiniz adresler:
www.cagatayyolda.net
www.cagatayyolda.net/forum
https://www.facebook.com/groups/cagatayyolda/
https://www.facebook.com/cagatay.duyuru
http://instagram.com/cagatayyolda


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder