14 Ekim 2013 Pazartesi

OTİ HOLDİNG,JOSEP POBLET VE OVTAVİ BONO'YU AĞIRLADI


İspanya’nın Katalonya bölgesi Tarragona şehri Valisi Josep Poblet ve aynı şehre bağlı Costa Dourada’nın Turizm Müdürü Octavi Bono; Antalya’da OTI Holding tarafından ağırlandı. Ziyarette iki şehir arasındaki ticari ilişkiler ve turizm faaliyetleri hakkında görüşler paylaşıldı.Tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren OTI Holding; İspanya’nın Katalonya bölgesi Tarragona şehri Valisi Josep Poblet ile bu şehre bağlı olan ve Katalonya’nın en önemli turistik sahil bölgelerini kapsayan Costa Dourada’nın Turizm Müdürü Octavi Bono’yu Antalya’da bulunan merkez ofisinde ağırladı.  Ziyarete OTI Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bektaş evsahipliği yaptı.


Holding işleyişi hakkında genel bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette; Vali Josep Poblet Costa Dourado turizmiyle ilgili genel bir sunum yaptı ve gelecek dönem bölge turizmi ve yatırımları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Antalya şehir turu kapsamında Kaleiçi bölgesinin gezilmesi, Belek ve Kundu’da bulunan çeşitli otellerin ziyaret edilmesi ile devam eden programda, özellikle Türkiye ve Antalya turizmi hakkında bilgiler paylaşıldı.


Heyet valilikte de ağırlandı
Heyet, Antalya Valisi Sn. Sebahattin Öztürk'ü de makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki ülke arasındaki ilişkilerin çok iyi olduğu belirtilirken, iki şehir arasındaki ilişkilerin, başta turizm olmak üzere ticari ve kültürel alanlarda da geliştirilmek istendiği vurgulandı. Antalya Valisi Öztürk, konuk valiye ayrıca Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve İhracatçılar Birliği ile de görüşmesini önerdi.Valilik Şeref Defterini imzalayan Poblet'e plaket takdim edilirken, Poblet de Öztürk'e Tarragona şehri müzesinde sergilenen eserlerin örneklerinden hediye etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder