22 Ekim 2013 Salı

Red Bull Sıkıysa Yakala başlıyor

Red Bull, koşu severleri, dağlara meydan okuyan Avrupa Şampiyonu Ahmet Arslan ile yokuş yukarı yarışa davet ediyor. Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı, 26 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 itibariyle Alanya Belediyesi’nin arkasından başlayacak ve Alanya Kalesi’nde son bulacak. Yarışı, Ahmet Arslan’dan önce bitiren yarışmacı dünyanın en zorlu 400 metre yarışı olarak gösterilen Red Bull 400’de yarışma şansı da elde edecek.

Alanya Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı, 26 Ekim 2013, Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Alanya Belediyesi ile sahil arasındaki alandan başlayacak yarış, Alanya Kalesi’nin giriş kapısında son bulacak. Atletler, yaklaşık 4 km uzunluğundaki parkurda, 250 metreyi bulan yükseklik farkında, Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonu Ahmet Arslan’dan önce kaleye varmaya çalışacak. Oldukça zorlu ve yokuş yukarı bu yarışta, bitiş noktasına Ahmet Arslan’dan önce varan ilk kişi, Red Bull 400 yarışına katılma hakkına da sahip olacak.

En hızlı kaçan kazanacak
Etkinlik koşuseverlere Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonu Ahmet Arslan ile yarışma fırsatı tanıyor. İki kategoride yapılacak yarışta, erkek sporcular, kadın sporculardan iki dakika sonra, Ahmet Arslan da erkek sporculardan bir dakika sonra yarışa başlayacak. Yarışa herkesten geriden başlayan Ahmet Arslan, teker teker herkesi yakalamaya çalışacak. Arslan’ın geçtiği herkes elenecek,  Antalya Kalesi’ne doğru en hızlı kaçan kazanacak.

Herkese sertifika, Ahmet Arslan’ı geçenlere madalya
Saat 16.00’da gerçekleştirilecek ödül töreninde Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı’na katılan tüm katılımcılara sertifika verilecek. Yarışı, Ahmet Arslan’dan önce bitirenlere de madalyaları takdim edilecek.
Ayrıntılar Red Bull web sitesinde
100 kadın ve 100 erkek katılımcı ile sınırlı Red Bull Sıkıysa Yakala Yarışı’na katılım ücreti 25 TL. Başvuru formu ve detaylar: www.redbull.com.tr’de!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder