22 Ekim 2013 Salı

Blue Harmony SPA & Fitness ile kendinizi ödüllendirin…

İş dünyasının yeni parlayan yıldızı Wyndham İstanbul Petek, misafirlerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış konseptiyle kaliteyi ve konforu bir araya getiriyor. Rahat bir atmosferin, sağlandığı, Wyndham İstanbul Petek, delüx odaları, değişik lezzetler sunan restoranı, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve ruhunuzu dinlendiren Blue Harmony SPA & Fitness, ile misafirlerinin beklentilerine en üst düzeyde cevap veriyor.

Blue Harmony SPA&Fitness’da 2 veya 5 gün sürecek bakımlardan faydalanan misafirler terapiler esnasında duygusal bir yolculukla zaman zaman Uzak Doğu'ya, Baliye, Hindistan’a doğru yönelirken aynı zamanda vücutlarına esneklik, sıkılık ve canlanma katarak beden ve zihin uyumunu yeniden kazandırıyor.

Blue Harmony SPA & Fitness hem otelde konaklayan misafirlerine hem de dışarıdan gelecek üyelerine her gün 07:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Blue Harmony SPA & Fitness erkek ve bayanlar için ayrı ayrı düzenlenmiş olan Türk Hamamı, sauna, buhar odası, masaj alanları ve özel dinlenme alanları ile birlikte ortak kullanım alanları olan fitness ve yüzme havuzu bulundurmaktadır.

Blue Harmony SPA & Fitness Yoğun iş temposunda bakıma zaman ayıramayan iş kadınları için tüm bakımları deneyebilecekleri tadımlık bir paket tasarladı. Bu bakım sayesinde her zaman yoğun bir programları olan iş kadınları kısa sürede canlı bir görüntüye sahip olurken ruhsal ve zihinsel bir iyileşme yaşamalarını sağlıyor. Harmony Paket içerisinde Yoğun kas gevşetme, Ellere özel gençleştirici bakım, Ellere özel gençleştirici bakım uygulanıyor.

Blue Harmony SPA & Fitness  terapistleri yazın denize ve güneşe maruz kalmış kurumuş, nem kaybetmiş, yanmış ciltler için profesyonel çözümler sunuyor. Güneş Sonrası 70 Dakika Güneşe maruz kalmış ciltleri besliyor ve serinletiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder