28 Ekim 2013 Pazartesi

BAĞDAT CADDESİ’NDE CUMHURİYET’E BAĞLILIK YÜRÜYÜŞÜ

Kadıköylülerin her yıl büyük bir coşkuyla düzenlediği ve binlerce kişinin katıldığı, Geleneksel Cumhuriyet’e Bağlılık Yürüyüşü yine yüzbinleri  Bağdat Caddesi’nde buluşturacak.

Her yıl Cumhuriyet’e bağlılıklarını Kadıköy Belediyesi’nin öncülüğünde Bağdat Caddesi’nde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü ve Fener Alayı’nda gösteren Kadıköylüler, bu yıl yine 29 Ekim Saat  19.00 da Suadiye Işıklar da buluşacak.
Kadıköy Belediyesi, yürüyüş güzergahı  boyunca önceki yıllardan farklı olarak Suadiye, Şaşkınbakkal, Erenköy ve Caddebostan’a  canlı DJ performansları ve sahne şovları da hazırladı.

Belediye, yürüyüş öncesi katılımcılara, 30 bin Türk Bayrağı, 5 bin meşale,  Atatürk posterleri, ay yıldızlı tişört  ve ışıklı çubuklarda dağıtacak.
Renkli  ışık şovlarının ve müzik yayınının yapılacağı Cumhuriyet Tırı’nın hareketiyle Suadiye’den  başlayacak olan yürüyüş, Caddebostan’da sona erecek. Yürüyüş sonunda Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılara kısa bir konuşma yaparak  “Cumhuriyet’e Bağlılık” yeminini tekrarlatacak.

VOLKAN KONAK KONSERİ
90 .Yıl kutlamaları için Kadıköy Belediyesi  Volkan Konak Konseri de düzenledi.  Caddebostan Sahilde yapılacak konserde Volkan Konak, en güzel şarkılarını Cumhuriyetimizin 90.yılı için söyleyecek.
YÜRÜYÜŞ :29 Ekim Salı Saat 19.00 SUADİYE IŞIKLAR-BAĞDAT CADDESİ
VOLKAN KONAK KONSER :29 Ekim Salı saat 21.30 CADDEBOSTAN SAHİLİ
           




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder