24 Ekim 2013 Perşembe

GERMANWİNGS TÜRKİYE –ALMANYA UÇUŞLARINI ARTTIRIYOR

Germanwings bu kış Türkiye Almanya arasında haftada 19 uçuş gerçekleştirerek Türkiye pazarına ağırlığını koyuyor. Türk yolcular bu kış, yeni marka ve ürün konsepti ile ciddi büyüme yakalayan “Yeni Germanwings”den yararlanarak kolayca Almanya’ya seyahat edebilecekler.  ‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

26 Ekim 2013 tarihinden itibaren başlayacak yeni kış uçuş tarifesine yeni bir destinasyon eklenerek Adana’dan Hannover’e seferler düzenlenecek. Adana’nın yanı sıra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 2 kere ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise haftada 1 kez Hannover’e uçuş gerçekleştirilecek.
Germanwings yolcularına bir yenilik daha sunarak Adana’dan Stuttgart’a Pazar günleri olmak üzere haftada 1 sefer düzenleyecek. Lufthansa’nın kardeş şirketi ayrıca 9 Kasım itibariyle Ankara- Köln/Bonn arası haftada 1, İstanbul Sabiha Gökçen- Köln/Bonn arası haftada 2 uçuş düzenleyecek. Bir diğer yeni rota ise haftada 1 olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen ve Dortmund arasında olacak.

25 Kasım itibariyle Ankara ve İstanbul’dan Hamburg’a haftada 2 kez uçuş rezervasyonu yapılabilecek. Ayrıca yolcuların yoğun talep göstermesi beklenen kış tarifesinin diğer bir önemli seferi ise İstanbul Sabiha Gökçen’den Berlin Tegel’e haftada 2, Türkiye’nin başkenti Ankara’dan Almanya’nın başkenti Berlin’e ise haftada 1 gerçekleştirilecek. Yaz aylarında Türkiye’den Almanya’ya haftada 39 uçuş düzenlenecek

2014 yaz uçuş planına göre Germanwings İzmir’den Köln, Stuttgart ve Hannover’e düzenleyeceği uçuşlarının yanı sıra yine bir ilk olarak 17 Mayıs’tan itibaren İzmir’den Düsseldorf’a da uçuş düzenleyecek. Germanwings yaz aylarında, Antalya ve Ankara’dan ise Köln ve Stuttgart’a, İstanbul Sabiha Gökçen’den ise Köln, Stuttgart, Dortmund, Hannover, Hamburg ve Berlin olmak üzere Almanya’nın 6 şehrine uçacak.

Türkiye’den Almanya’ya düzenlenecek uçuşları:
Kış Tarifesi 2013/2014:
Istanbul Sabiha  - Berlin-Tegel 2/7
Istanbul Sabiha - Köln/Bonn 2/7
İstanbul Sabiha – Dortmund 9 Kasım 2013 - 1/7
İstanbul Sabiha –  Hamburg 2/7
İstanbul Sabiha –  Hannover 2/7
Ankara - Köln/Bonn 9 Kasım 2013 - 1/7
Ankara – Berlin-Tegel 1/7
Ankara - Hannover  1/7
Adana – Stuttgart 1/7
Adana – Hannover 1/7
Hannover – İstanbul 2/7
Hamburg – İstanbul 2/7
Hamburg – Ankara 1/7

Yaz Uçuş Tarifesi 2014
İzmir -  Köln/Bonn  4/7
İzmir – Düsseldorf neu 17 Mayıs 2014 1/7
İzmir  - Stuttgart 3/7
İzmir – Hannover  3/7
Antalya –Köln/Bonn 5/7
Antalya – Stuttgart 3/7
Ankara – Köln/Bonn 3/7
Ankara – Stuttgart 2/7
İstanbul Sabiha –Köln/Bonn 7/7
İstanbul Sabiha – Stuttgart 1/7
İstanbul Sabiha  - Hannover 2/7
İstanbul Sabiha – Dortmund 1/7
İstanbul Sabiha – Berlin 2/7
İstanbul Sabiha - Hamburg 2/7




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder