28 Ekim 2013 Pazartesi

DEDEMAN KONYA HOTEL & CONVENTION CENTER’DAN MEVLANA’NIN 740. VUSLAT YILDÖNÜMÜNE ÖZEL KAMPANYA

Mevlâna Şehri Konya’nın şehir merkezindeki oteli Dedeman Konya Hotel & Convention Center, her sene 7-17 Aralık tarihleri arasında kutlanan Hz. Mevlâna’nın Hakk’a Vuslat Günü, kendi ifadesiyle Şeb-i Arûs’a özel Mevlâna felsefesinin mistik atmosferini erken rezervasyon fırsatıyla misafirlerine yaşatıyor. Şeb-i Arûs coşkusunu yerinde yaşamak isteyen herkes 5 Kasım 2013 tarihine kadar geçerli olan erken rezervasyon fırsatından yararlanabiliyor.


Mevlâna’nın Hakk’a Vuslat’ı için her sene başta Konya olmak üzere Türkiye ve tüm dünyada birçok etkinlik düzenleniyor. Dedeman Konya’da 7-17 Aralık 2013 tarihleri arasında kutlanacak Mevlana haftasında konaklayacak misafirler 5 Kasım 2013 tarihine kadar yapılacak erken rezervasyonlarda % 15 indirim fırsatı yakalıyor.

Konya’nın şehir merkezindeki oteli Dedeman Konya, Şeb-i Arûs haftasında Hz. Mevlâna’yı daha yakından tanımak adına Mevlâna şehri Konya’yı ziyaret ederek, “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni ve kalitesini çok özel indirim fırsatıyla misafirlerine sunuyor. Dedeman Konya herkesi Mevlâna felsefesinin büyüleyici atmosferini yaşamaya davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder