24 Ekim 2013 Perşembe

THOMAS COOK BELÇİKA – TAILWIND HAVAYOLARI İŞBİRLİĞİ 4 YAŞINDA

Tailwind Havayolları’nın Thomas Cook Belçika ile olan iş birliği büyüyerek devam ediyor. 2011 yılında başlayan ve her yıl genişleyerek yenilenen iş birliğinde Antalya’da yapılan görüşmeler sonucu gelecek yıl Tailwind Havayolları 3 uçakla Belçikalı yolcuları Türkiye’ye getirecek. Antalya’da gerçekleşen görüşmelere Thomas Cook Belçika COO’su Jan De Keyser ve Tailwind Havayolları CFO’su Halim Aydın katıldı.

Antalya Havalimanı’nda açıklama yapan Thomas Cook Belçika COO’su Jan De Keyser; Tailwind Havayolları ile uzun süreli işbirliklerinin en önemli sebeplerinden birinin Tailwind’in farklı fikirlere ve yeniliklere açık, yolcu memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımları olduğunu söyledi.

Beş Destinasyondan Yolcu Taşıyan İlk Tur Operatörü
Keyser sözlerine şöyle devam etti. “Önümüzdeki yıl iş birliği oranımızı yüzde 50 artıracağız. Türkiye pazarına 1979’da girdik ve bugün bu ülkeye gerçekleştirdiğimiz turizmde 35. yıla giriyoruz. Türkiye’de Kuşadası, Bodrum, Alanya, Dalaman gibi popüler destinasyonlar dışında da turizm adına çok büyük ilerlemeler olduğunu görüyoruz. Antalya, Thomas Cook için en büyük destinasyon. Belçika pazarında da Thomas Cook birinci yani en büyük tur operatörü. Gazipaşa uçuşlarının ikinci yılı ve gelecek yıl da Türkiye’de daha önceki üç destinasyonu beşe çıkararak, beş destinasyondan yolcu taşıyan ilk tur operatörü olacağız.“

2 Yeni Uçak Müjdesi
Tailwind Havayolları CFO’su Halim Aydın da Thomas Cook iş birliğinden sonra gelecek yıl planları ile ilgili şunları söyledi. “2014 yılında filomuzdaki mevcut 5 uçağımıza ilave 2 uçak daha katarak 7 uçakla operasyon yapmayı planlıyoruz. Uçak sayımızı ve dolayısıyla uçuş kapasitemizi yüzde 40 artıracağız.”
Brüksel’den gerçekleştirilecek uçuşların Türkiye’deki rotaları arasında Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir ve Alanya Gazipaşa var. Ayrıca Brüksel uçuşları dışında haftanın 3 günü Liege ve Ostend şehirlerinden Antalya’ya bir günü ise yine Liege’den Bodrum’a seferler düzenlenecek.  Tailwind Havayolları ile Thomas Cook Belçika iş birliğinde hedef bu yıl toplam 150 bin Belçikalı turisti ülkemize getirmek.

150 Neckerman Acentesi Antalya’da
24 Ekim 2013 Perşembe günü saat 10.45 Tailwind Havayolları uçağı ile Antalya’ya gelecek olan Thomas Cook Belçika yetkililerinin yanında Thomas Cook’a ait olan Neckerman’ın 150 kişilik acente grubu da yer alacak.  Antalya’da tatillerini gerçekleştirecek olan acenteler bir yandan yoğun sezonun yorgunluğunu atarken diğer yandan da gelecek sezona hazırlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder