14 Ekim 2013 Pazartesi

AVRUPA – TÜRKİYE – ORTADOĞU’DA BİR İLK:ANKARA TAURUS AVM’DEKİ CINEMARINE’DE


4.000 metrekare kapalı alanda 5 milyon dolarlık benzersiz sinema salonları yatırım
Sinemaseverler, sinema endüstrisindeki pek çok konudaki ilklerle, en ileri teknoloji ile ayrıca çok farklı bir fuaye ve sosyal alan ile Taurus Cinemarine’de pek yakında buluşacak. CINEMARINE Grubu’nun 5 milyon ABD Dolarlık yatırımla, 4 bin metrekare kapalı alanda, 14 sinema salonu ve 1450 koltuk kapasitesiyle, sinemaseverlerin hizmetine pek yakında açacağı TAURUS CINEMARINE’de; Türkiye ve Ortadoğu’daki pek çok ilk yer alıyor.


Gişede “floating screen” den yani boşlukta beliren ekrandan yer seçme imkanınız.
Küçük çocuğunuzla artık rahatlıkla sinemaya da gidebilirsiniz. “Çocuk Oyun
Alanı”nda eğitimli bakıcı ve uzman gözetiminde çocuğunuz, siz sinemadayken hem akranlarıyla oyun oynar hem de güzel vakit geçirir.
Aile Tuvaleti: Artık anne – oğul, baba – kız aile tuvaletinden istifade edebilecekler. Aile tuvaleti özellikle küçük çocuklar için büyük avantaj ve güven sağlayacak.
“Muhteşem Fuaye”de 50 ayrı ekranda “Highland Technologies”in özel üretim sistemi sayesinde, elinizdeki akıllı cep telefonlarıyla ekranda dönen “content”e interaktif katılma imkanınız var. Böylece 1.100 metrekare alanda yer alan fuayede olmak ayrı eğlence ve keyif sağlayacak.
Ergonomik özel tasarlanmış ve üretilmiş koltuklarda film izleme,
Sinema kompleksinde toplam 90 kamera ile güvenlik sağlanması,
Her salondaki ikişer kamera ile ayrıca korsan kayıt yapma önlenmektedir.


Bu yatırım ve işletme farklı ihtisas grubunun ve yaklaşık 1000 uzman ve emekçi ile gerçekleştirilmiştir.CINEMARINE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin şöyle açıklıyor: “CINEMARINEGrubu olarak yıllardır Türkiye genelinde hizmet verdiğimiz sinemaseverleri,tüm deneyimlerimiz doğrultusunda dünyanın en ileri teknolojisine sahip sinema gösterimi imkanları ve ayrıca sosyal yaşam imkan ve servisleri ile TAURUS CINEMARINE’ de pek yakında buluşturacağız. Yıllardır,Türkiye’nin pek çok yerindeki sinema salonlarımızda daima en iyiyi yaptık. Ancak, uçak mühendisi olmamın getirdiği imkan ve merakımla yıllardır hayal ettiğim sinema kompleksini A’dan Z’ye tasarlayıp ve geliştirip en ileri teknolojiyle donatıp benzersiz bir sinema kompleksi gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Bu yatırımda birlikte olduğumuz dostlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum.” diyor.Ankara’nın hızla gelişmekte olan en önemli bölgesindeki TAURUS CINEMARINE, Ankaralı aileleri, gençleri, kendini genç hisseden sinemaseverleri ve Ankara’yı ziyaret eden konuklarını en keyifli ve ileri teknoloji ile donatılmış sinema kompleksinde ağırlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder