24 Ekim 2013 Perşembe

Macar Mutfağının En Güzel Örnekleri JW Marriott Ankara’da

Ankara’nın lüks otel markası JW Marriott Ankara, 22-25 Ekim tarihlerinde Budapeşte Marriott Hotel ve Ankara Macaristan Büyükelçiliği’nin destekleriyle misafirlerini farklı bir mutfak kültürüyle ağırlıyor. Macaristan’ın milli günü 23 Ekim’i ülkenin kültürüne has lezzetlerle Ankara’ya taşıyan usta şefler Kiss-Bakos Jozsef ve Hoffmann Agnes Macar mutfağının özel lezzetleriyle Macaristan ruhunu Ankara’da yaşatıyor.

Macar Mutfağının en popüler lezzetlerini sunan JW Marriott Ankara’nın menüsü sizi Macaristan restoranlarına taşıyacak. Renk ve çeşni bakımından son derece zengin olan Macar mutfağında yeni lezzetler keşfetme fırsatını kaçırmayın.

Macar mutfağı denince ilk akla gelen, kuzu etinden yapılan geleneksel “Gulaş Çorbası”nı, meşhur kırmızı biberi paprika ile yapılan “Paprikalı Tavuk”u, biber ve domatesle yapılan ünlü lezzetleri “Macar Letcho”yu JW Marriot Ankara’nın ana restoranı Fires& Flavors’ın  kalitesi ve eşsiz sunumuyla tatmanın tam zamanı. 22-25 Ekim tarihlerinde Macar ruhunu özel lezzetlerle pekiştirecek olan JW Marriott Ankara’da ağızlarınız ise “Dobostorta”  ile tatlanacak.

Macar müzisyen Bator Patonai’nin canlı performansı ve özel Macar şarapları eşliğinde sunulan Macaristan mutfağının lezzetleri size keyifli bir kültür turu yaşatacak. Keşiflerle dolu geçecek bu lezzetli akşam menüsü bir kadeh şarapla birlikte 75TL.

Siz de ayağınıza kadar gelmiş bu lezzetli fırsatı kaçırmayın.

Rez: 0549 498 88 21

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder