7 Ekim 2013 Pazartesi

BAYRAMDA PERA PALACE’TAYIZ




İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel Jumeirah; dokuz günlük bayram tatilinde ister konaklamak, ister günü birlik özel zamanlar geçirmek isteyenler için birbirinden farklı seçeneklerle eski bayramların tadını yanı başınıza getiriyor. Sevdiklerinizle birlikte; kralların kraliçelerin, devlet adamlarının, sanatçıların konakladığı bu tarihi otelde, bayramınızı unutulmaz yapın.


19. yüzyıldan günümüze bir armağan gibi ayakta kalan ve geçmişte olduğu gibi bugün de İstanbul’un en gözde mekanlarından olan Pera Palace Hotel Jumeirah, Kurban Bayramı’nda minimum iki gece konaklamalı bayram paketi ile misafirlerini ağırlıyor. Ernest Hamingway ya da Pierre Loti süitinde konaklayabilir, büyüleyici Haliç ya da Pera manzaralı bir oda seçebilir siz de krallar ve kraliçeler gibi ağırlanma ayrıcalığı yaşabilirsiniz. Tüm konaklamalara; ismini ünlü yazar Agahta Christie’den alan; Agatha restoranda açık büfe kahvaltı dahilken, ayrıca spa’da da bayram misafirlerine özel indirim uygulanıyor.

Hala Pera Palace’ı ziyaret etmediniz mi?
121 yıldır nice bayramlar geçiren Pera Palace Hotel Jumeirah, geçmişten günümüze uzanan birikimiyle, bayram ruhuna uygun çok özel bir mekan olarak da ziyaretçilerini bekliyor. Otelin içinde yer alan; yenilenen dekorasyon ve lezzetiyle hizmet veren Patisserie de Pera’da kahve ile makoranların tadını çıkartabilirken, bayram hediyesi olarak en fazla tercih edilen ev yapımı çikolataları da deneyebilirsiniz.
Kendinize bayram hediyesi vermek içinse Pera SPA’da yer alan buhar odası, kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve yüksek teknolojiyle donatılmış fitness centre’da şehrin karmaşasından uzak, farklı bir tecrübe yaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder