14 Ekim 2013 Pazartesi

Seray Vural Zekeriyaköy Sanat Grubu ile Bilinmeyen Daire Sergisinde!

Eserlerinde yaşanmışlıklara, zaman içerisinde biriktirilenlere, üst üste gelen hayatlara, zamanın getirdiklerine dikkat çeken Seray Vural, 21 Ekim - 1 Kasım  tarihleri arasında Zekeriyaköy Sanat Grubu ile Lebriz Sanat Galerisinde düzenlenecek olan sergiye katılıyor.

Çalışmalarında zamanın yaşamda bıraktığı tortuları, izleri ve hisleri vurgulayan Seray Vural, Zekeriyaköy’de yaşayan ve atölyesi bulunan sanatçı topluluğundan oluşan Zekeriyaköy Sanat Grubu tarafından düzenlenen ‘bilinmeyen daire’ isimli sergide tuval üzerine karışık teknik ve porselen çalışmalarıyla yer alıyor.

Resim, heykel, seramik, mozaik, takı, keçe gibi farklı disiplinlerde çalışan sanatçıları bir araya toplayan Zekeriyaköy Sanat Grubu üyelerinin oluşturduğu “bilinmeyen daire” sergisi 21 Ekim – 1 Kasım 2013 tarihleri arası Nişantaşın’da bulunan Lebriz Sanat Galerisinde sanatseverler ile buluşacak.

Seray Vural Hakkında;
Mimar Sinan Üniversitesinde önce Geleneksel Türk Sanatları ve sonra Seramik okuyan Seray Vural, hayatını mesleğine adayan sanatçılar arasında yer alıyor. Uzun yıllar yurtdışında yaşayan ve 9'u yurt dışında olmak üzere 13 sergi açan Vural, çalışmalarını Zekeriyaköy’deki atölyesinde yürütüyor. T.C. Kültür Bakanlığı tarafından yurtdışındaki başarılarından dolayı teşekkür belgesi ile onurlandırılan Vural,  bu yıl Mayıs ayında Türk kültürünü İtalya'da tanıtmayı amaçlayan 8MANI - Ottomani Projesi kapsamında   Floransa Uluslararası Tasarım Haftası'nda  Türkiye’yi temsil etti.

Sergileri;
İstanbul 2013 Armaggan Sanat Galerisi
Bodrum 2011 Milta Marina, Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi
İstanbul 2006 Hobi Sanat Galerisi
Oslo – NORVEÇ 2004 Hellviktangen Gallery
İstanbul Sanat Fuarı 1997 Hobi Sanat Galerisi
İstanbul 1997 Destek Reasürans Sanat Galerisi
Oslo – NORVEÇ 1994 Juhl's Silver Gallery
Oslo – NORVEÇ 1993 Nordstrand Kunstutstilling
Göteborg – ISVEÇ 1993 Galleriet Forum Börsen
Göteborg – ISVEÇ 1993 Svenska Massan
Göteborg – ISVEÇ 1992 Sahlgrenska
Sallma – Garda ISVEÇ 1992
Göteborg – ISVEÇ 1992 Stena Line
Göteborg – ISVEÇ 1991 Sahlgrenska



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder