22 Ekim 2013 Salı

TripAdvisor’dan seyahat temalı en geniş fotoğraf duvarı…

Türk Hava Yolları’ndan her hafta uçuş bileti kazanma şansı elde etmek isteyen gezginler, favori fotoğraflarını oylamaya sunmaya davet ediliyor.Dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor, dünyanın dört bir yanındaki TripAdvisor gezgininin seyahat deneyimlerini yansıtan, birbirinden etkileyici fotoğrafların yer alacağı sekiz haftalık “En Büyük Seyahat Fotoğraf Duvarı” kampanyasını bugün başlatıyor.

TripAdvisor ziyaretçileri, 22 Ekim-17 Aralık tarihleri arasında en beğendikleri seyahat fotoğraflarını oylayabilecek ve kendi fotoğraflarını siteye yükleyerek seyahat deneyimlerini paylaşabilecekler. TripAdvisor, 2013 Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* ödülünü kazanan Türk Hava Yolları ile işbirliği yapmak suretiyle, kampanyanın her haftasında, bir talihliye, Türk Hava Yolları’nın uçuş sağladığı güzergahlardan herhangi birine gidiş-dönüş uçuş bileti kazandırıyor. TripAdvisor ziyaretçileri, her hafta kazanma şansı yakalayabilmek için oylamaya her gün katılabiliyorlar.

TripAdvisor, gezginler tarafından siteye yüklenen 14 milyonun üzerindeki fotoğraf içinden en etkileyici olanları seçip, onları sekiz kategorize ederek, sekiz resim teması oluşturdu. Gezginler, favori fotoğraflarını oyladıklarında bu fotoğrafları arkadaşları ve sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşabilecek.
En Büyük Seyahat Fotoğraf Duvarı Kategorileri;

Parlak ve Kalın
Çılgın Macera
Muhteşem Aile
Görkemli
En Romantik
Cennetten Bir Köşe
Kendi Kendine
Egzotikten de Öte

TripAdvisor CEO’su Barbara Messing kampanya ile ilgili “TripAdvisor’daki milyonlarca harika gezgin fotoğrafı içinden tutkulu topluluğumuzun seyahat anılarını yansıtan en favori olanları sizinle paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz. Fotoğraflar en favori seyahat anılarımızı yeniden yaşamamıza olanak sağlar ve bu fotoğrafların gezginlere bir sonraki mükemmel seyahatlerini planlarken ilham getirmesini umuyoruz.” şeklinde görüş bildirdi.

En Büyük Seyahat Fotoğraf Duvarını görüntülemek ve oy kullanmak için www.tripadvisor.com/PhotoWall sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder