24 Ekim 2013 Perşembe

Fatburger yeni restoranını hizmete açtı

Amerika’nın dünyaca ünlü hamburger zinciri Fatburger, şimdi de Levent’te
Hollywood yıldızlarının gözde hamburger markası Fatburger İstanbul’daki yeni restoranını hizmete açtı. Geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’nda ilk restoranını açan ve İstanbullular tarafından yoğun ilgi gören marka, tadına doyum olmayan lezzetlerini şimdi de Levent’te hamburger tutkunlarıyla buluşuyor.Geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’nda ilk restoranını açan ve İstanbullular tarafından yoğun ilgi gören marka, tadına doyum olmayan lezzetlerini şimdi de Levent’te hamburger tutkunlarıyla buluşuyor.


Franchise ortağı Universal Food Company (UFC) tarafından Türkiye’ye getirilen Fatburger, Taksim şubesinde olduğu gibi, Levent şubesinde de birbirinden enfes hamburger seçeneklerini misafirlerine sunacak. Fatburger’in Türkiye’deki 2’inci restoranı olarak hizmete girecek olan mekan, markasıyla özdeşleşen “daha da lezzetli” konseptini Türkiye’deki hamburger tutkunlarıyla buluşturacak.UFC Türkiye Genel Müdürü Rami Zok, Fatburger’in yeni restoranının açılışına dair yaptığı açıklamada, “Taksim’den sonra İstanbul’un bir başka merkezi noktasında daha şehir sakinleriyle buluşuyoruz” dedi. Zok, “Temmuz’da hizmete giren ilk restoranımız, İstanbullular tarafından beklentilerimizin ötesinde ilgi gördü. İstanbul halkı, Fatburger lezzetini onayladı. Biz de bu ilgiye, Fatburger ürünlerini şehrin her noktasına ulaştırarak karşılık vermeye çalışıyoruz. İstanbul’daki yeni restoran açılışlarımız önümüzdeki aylarda da sürecek” diye konuştu.

Bol seçenek ve kişiye özel hamburgerler Fatburger’de
İsmi Hollywood ile özdeşleşmiş hamburger markası Fatburger, yaklaşık 60 yıldır misafirlerine en büyük ve enfes hamburgeri sunuyor. Nefis hamburger ekmeğinin arasında, Fatburger’in tadına doyum olmaz hamburger köftesi, relish sos ve hardal gibi birbirinden lezzetli malzemeler kullanılarak hazırlanan Fatburger ürünleri arasında Chicken Sandviç, BBQ Fatburger ve Mantarlı Swiss Fatburger gibi seçenekler bulunuyor. Fatburger ürünleri, misafirlerin isteğine göre “single”, “double” ve “triple” gibi seçeneklerde sunuluyor. Hamburger denince ilk akla gelen markalardan biri olan Fatburger’in misafirlerine sunduğu en büyük avantaj ise, kişiye özel burger imkanı. Fatburger keyfini yaşamak isteyenler, kendi burgerlerini diledikleri malzemelerle oluşturabiliyor.

Fatburger, misafirlerinin bardaklarını boş bırakmıyor
Fatburger restoranlarının hamburger tutkunlarına sunduğu bir diğer avantaj ise, yemek süresince ücretsiz içecek yenileme olanağı. Fatburger misafirleri, satın aldıkları içeceği yemekleri süresince ücretsiz olarak tekrar tekrar yenileyebiliyor. Böylece Fatburger’de hiç kimsenin bardağı boş kalmıyor.

Hollywood’u dünyanın her köşesine taşıyan marka
Yaklaşık 28 ülkede faaliyet gösteren Fatburger restoranlarının neredeyse yarısı Amerika dışında hizmet veriyor.  Kısa süre önce Lahor ve Dubai’deki restoranlarını hizmete açan Fatburger, gelecek aylarda da Abu Dabi’de hamburger severlerle buluşacak. Sektöründe küresel bir oyuncu konumunda olan Fatburger, dünya çapındaki restoran ağını Orta Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika gibi bölgelerde 300 yeni restoranla genişletmeye devam edecek. UFC Türkiye, önümüzdeki 1 yıllık dönemde Türkiye’deki restoran sayısını ise 10’a çıkarmayı planlıyor.

Daha fazla bilgi ve Fatburger’e daha yakından bakmak için: www.fatburger.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder