22 Ekim 2013 Salı

THE RITZ-CARLTON, TARİHİ ŞEHİR TİENTSİN'DERESMİ AÇILIŞINI YAPTI

The Ritz-Carlton, Misafirlerini Art Deco Durağı Deneyimini Yaşamaları için Çin'in Kuzey Doğusuna Davet Ediyor

TİENTSİN, ÇİN –18 Ekim 2013 – Uzun zamandır heyecanla beklenen, Çin'in Kuzey Doğusunun en yeni lüks oteli The Ritz-Carlton, Tientsin, "İmparatorluğun Limanı" Tientsin'e benzersiz lüks hizmeti ve konforu taşıyarak resmi olarak kapılarını misafirlerine açtı. Art deco tarzı ile Çin'de bulunan lüks otel işletmeleri arasında 10. sırada yerini almıştır.

The Ritz-Carlton, Tientsin, Haihe Nehri kıyısında eski İngiliz tarihi yerleşim yeri ve modern iş merkezinin merkezinde konumlandırılmıştır. Avrupa geleneklerine göre oluşturulan geniş avlu üzerine inşa edilen görkemli odaları ile mimaride 20.yüzyılın başlarında ortaya çıkan neo klasik mimariden ilham alınarak tasarlanmıştır.
Otel, 277 adet lüks art deco tarzı misafir odası ve 53 süit oda ile lüks misafirperverliğin tasarımcısı Pierre-Yves Rochon tarafından yaratılmıştır ve şamdanla donatılmış konforlu odaları ve birçoğu payandalı taş ile oluşturulmuş balkonlarıyla, tatile ya da iş seyahatine çıkan misafirlere incelikli şıklığı sunacaktır. Mermer alanları ve yüksek tavanları ile çekici iç düzenlemesi, Avrupa'da bulunan birçok sarayın aynası gibidir. Tarih ve yer duygusunu canlandıran zarif ev tekstil ürünleri ile duvarlarında geleneksel Avrupa manzaralarının ve Çin imparatorluk çizimlerinin el ile çizilmiş duvar resimleri yer almaktadır.

THE RITZ-CARLTON, TARİHİ ŞEHİR TİENTSİN'DE RESMİ AÇILIŞINI YAPIYOR/2
Tesis, ayrıca tasarlanmış yeni Ritz-Carlton Club konseptine göre gün boyunca beş defa yararlanabileceğiniz yiyecek ve içecek hizmetini özel yemek odası, samimi mekanları ve özel barı aracılığıyla sizlere sunmaktadır. The Ritz-Carlton Club Level hizmeti, özel oda görevlileri ve özel kayıt işlem seçeneklerini içermektedir.
The Ritz-Carlton Hotel Company Başkanı ve Operasyon Müdürü Herve Humler konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle diyor: "The Ritz-Carlton'ın açılışı, Çin'in stratejik olarak en önemli şehirlerinden biri olan Tientsin'de, uluslararası lüks misafirperverlik deneyimini ve büyümekte olan Çin merakını misafirlerimize yaşatma arzumuzu yansıtmaktadır. “The Ritz-Carlton, Tientsin, misafirlere hayatları boyunca hatırlayacakları anılar yaşamaları için lüks hizmet anlayışımızı ve Çinli misafirlere de tanıtımımızı hızlandıracak başlıca yeni bir varış noktası seçeneği sunmaktadır.”

Otelin dört adet restoranı birbirinden bağımsız olarak lezzet deneyimleri oluşturmak amacıyla tasarlanmıştır. Klasik tarzda tasarlanmış Lobi Salonunda, kokteyl ve beş çayı sunumunun yanı sıra, Tian Tai Xuan restoranında özgün, modern Kanton yemekleri servis edilirken; Zest restoranı gün boyunca açık olan hareketli mutfağı sayesinde dünya mutfağını misafirler ile buluşturmaktadır. Kaliteli şaraplar, kokteyller, sushi çeşitleri ve Güney Asya'dan ilham alınarak hazırlanmış mezelerin servis edildiği, canlı DJ performanslarının gerçekleştirildiği son moda Flair tarzındaki bar ve salona, özel şarap ve puro odaları eşlik etmektedir.
Tientsin'in en yeni lüks mekanı olan The Ritz-Carlton Spa, Tientsin'in meşhur Çin gülü kullanılarak özel olarak tasarlanan terapi çeşitleri ile misafirlerini şımartacaktır.

Toplantılar, etkinlikler ve düğünlerin düzenlenebileceği 1.050 metrekarelik çok işlevli Büyük Balo Salonu ve Avrupa saraylarının geleneği olan eşsiz avlusu ile otel, misafirlerin hafızalarına kazınacak benzersiz deneyimler sunacaktır.  The Ritz-Carlton, Tientsin, Tientsin Binhai Uluslararası Havalimanı'na ve hızlı tren ile Çin'in başkenti Pekin'e yalnızca 30 dakika uzaklıktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder